Loading...
Geen categorie

Marc Jacobs for Coca Cola Light!

image

Blij, blij, blij! Weet je nog dat we in 2011 prachtige cola flesjes, designed by Karl Lagerfeld kregen, en in 2012 die van Jean Paul Gaultier? 2013 is het jaar van Marc Jacobs! By far mijn favoriete designer en een amazing persoonlijkheid op zich. Een tijdje terug in een ‘verzamelen’ artikel zag je mijn persoonlijke cola-flesjes-collectie. Hij mag behoorlijk wat uitgebreid worden, als je het mij vraagt. Dus laat die Marc Jacobs flesjes maar komen!

In de commercials is een erg enthousiaste Marc Jacobs te zien, mét ontbloot bovenlichaam. Daar zijn niet alleen posters van, ook een heel leuk filmpje:

LOVE deze commercial! “Hey girls, it’s time to celebrate!” — Jacobs maakte voor de dertigste verjaardag van het frisdrank bedrijf in Europa een aantal vrouwelijke verpakkingen. Gebaseerd op de jaren tachtig, negentig en ehm.. 00 Hoe kan het ook anders!

De flesjes zullen beschikbaar zijn in maart maar nog deze maand kunnen we een voorproefje van de ontwerpen verwachten, zo benieuwd! Een klein tipje van de sluier kon Jacobs al oplichten: waarschijnlijk heeft hij het logo aangepast en gebruikt hij illustraties en prints. “We willen het kleurrijk en leuk maken”. — Ik verwacht toch eigenlijk wel een goeie polkadot (Marc’s favorite), maar wat we echt kunnen verwachten? Geen idee!

Ik ben erg benieuwd, en zal de flesjes zeker kopen en een eervol plekje geven op de plank in onze slaapkamer..

image

Jawel… Blijft lastig; vooruit werken. In de tussentijd dat ik deze blogpost gemaakt heb en nu, is er al bekend geworden hoe de blikjes er uit gaan zien. De flesjes zijn nog niet gepubliceerd, maar die zullen denk ik niet erg verschillen.

Mooie, fashionable, overtuigende vrouwen. En prints! En wat ik al dacht: een goeie polkadot, onmisbaar! Wat vinden we ervan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.