Loading...
Beauty

Make-up setje van GOSH

image

Wat zit er toch in dat tasje? Dat is mijn prijs! Ik heb namelijk een prijsje gewonnen op de blog van pinksensation in samenwerking met Simply PR. In dit handige tasje van GOSH zitten drie GOSH producten die ik vlug even bekeken heb en je natuurlijk ga laten zien. Als je dit filmpje hebt gezien, weet je dat ik nog een klein tasje moest hebben voor wat losse travel-essentials; is dit tasje daar niet perfect voor?!

image

Het pakketje bevatte deze drie producten: een mono oogschaduw in nr. 010 light brown, een light’n shine lip glazen (lipgloss) – hieronder zit een stickertje met een nummer, maar weet nu niet of dat 60 of 09 is… 😉 En dan een mineral waterproof eyeshadow.

image

Van multifunctionele producten hou ik. Dat kan ik echt niet vaak genoeg zeggen. Het leuke aan deze lip glaze is dat hij licht geeft wanneer je hem open draait! Heel licht is erg fel en werkt goed. Daarbij zit er op de zijkant een spiegeltje waardoor je dit product op elk moment van de dag kunt bijwerken!

image

De waterproof eyeshadow is in de vorm van een stick. Ook super handig als je het mij vraagt. Als je een speciale look wilt maken is het misschien niet handig, maar wanneer dit de enige kleur is die je wilt gebruiken dan is het hop hop en je oog schaduw zit er op (hihi ja dat rijmt…). Behalve dat vind ik het product er ook erg elegant uit zien! Love this.

image

Hier de swatches van alledrie de producten. Als eerst de lip glaze; een oranje kleur met glitters. Hij plakt wel een beetje maar staat mooi op mijn donkere lippen en is echt lekker glossy!

De mono eye shadow vind ik erg puur van kleur. Light brown, en dat klopt. Bruin is niet mijn favo kleur, maar ik vind deze erg mooi. Ik denk dat hij met een mooie donkere eyeliner erg goed uit komt!

Als laatste mijn favo product van de drie: de mineral waterproof eye shadow. Behalve dat hij onwijs makkelijk aanbrengt is het ook een kleur waar ik van hou en is hij perfect voor de zomer, als je het mij vraagt. Deze ga ik zeker veel gebruiken de komende week en ga je echt nog een keer terug zien op Supermaxxx.nl 😉

Bij deze wil ik natuurlijk pinksensation en Simply PR nogmaals bedanken!

Wat is jouw favoriete GOSH product?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.