Loading...
Beauty

Maak kennis met Caption nagellak

caption nagellak swatch

Afgelopen dinsdag ben ik naar de persdag van Maison PR geweest; ik heb daar kennis gemaakt met wat merken die ik nog niet kende, en wat leuke producten mee gekregen van merk die ik al wel kende. Naast dat ik leuke andere bloggers en pers heb ontmoet, heb ik ook een gezellige behandeling gevolgd bij een dame van Caption. Caption nagellak is een merk dat je kunt vergelijken met de miracle gel van Sally Hansen waar ik laatst over schreef. Het is ‘een gewone’ nagellak, maar heeft de kwaliteit van gel nagels. Door een bepaalde stof in de lakken hard deze extra goed uit en blijft hij extreem lang zitten! Ik liet mijn nagels lakken, en vertel je hieronder wat mijn mening is tot nu toe.

caption nagellak

Free Caption nagellak goodies!

Ik kreeg de base coat, top coat en nagellak die voor mijn nagels is gebruikt mee naar huis. Zoals je boven aan zit is één nagel ook bedekt met een leuke top coat, misschien dat ik die zelf nog wel aanschaf, want: pretty!

Ik vertelde aan de vrouw die mijn nagels deed dat ik toevallig net over de Miracle Gel van Sally Hansen had geschreven. Daarop zei zij het volgende: Het verschil met Sally Hansen, is dat wij (caption, dus) per se werken met een base coat. Sally Hansen zegt dat dat niet per se hoeft. Wij vinden een base coat belangrijk omdat de kleur altijd in je nagel kan trekken en dat voor kleurverandering kan zorgen. Daarnaast zorgt de base coat er ook voor dat de nagellak goed hecht en lang blijft zitten. Verder dekt caption nagellak in één laag, dus ben je lekker snel klaar.

Dat hij dekt in één laag heb ik kunnen zien bij een ander. Zij had rode nagellak op en de vrouw van caption lakte daarover heen een andere kleur. Het dekte in één keer en zag er ook mooi uit! Verder droogt de lak ook snel. De base coat, de lak zelf, de top coat; je bent er zo mee klaar! Ik moet zeggen dat op mijn nagels ook druppels zijn gebruikt die ervoor zorgen dat de lak extra snel uithardt, maar it’s so worth it!

Sally Hansen zegt: onze miracle gel blijft minstens een week goed zitten. Caption zegt daar geen tijd aan te verbinden. Hoe lang de lak goed blijft zitten hangt natuurlijk af van wat je doet met je handen en de conditie van je nagels. Slim, want zo kunnen ze niemand teleurstellen. Ik heb de lak er nu 4 dagen op zitten en het ziet er nog perfect uit; geen chips, nog net zo glanzend en mijn nagels voelen harder/sterker aan. Ik ben benieuwd hoe lang de lak nog blijft zitten, maar overtuigd van kwaliteit ben ik sowieso!

Even uit mijn hoofd zijn de base- en topcoat €15,95 en de kleuren nagellak €16,95 — Het kost wat, maar dan heb je ook wat! — Update 07-11: Na contact met het PR bureau kwam ik erachter dat Caption nagellak online te koop is via caption.nl

Wie heeft al eens kennis gemaakt met caption nagellak? 

17 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.