Loading...
BeautyMyStyle

Lush Snow fairy shower gel

Wie Lush christmas zegt, zegt Lush snow fairy showergel. Ik denk dat hij een van de bekendste (en meest onweerstaanbare) douchegels is en niet alleen in het assortiment van Lush. Deze douchegel ruikt naar al het zoets dat je je kunt bedenken (suikerspin, marshmallows, aardbeien kauwgom, suiker suiker suiker…)

image

Verpakt in een net zo zoete outfit; roze met sterretjes, brengt deze douchegel je weer helemaal terug naar je childhood. Geschikt voor prinsessen-meiden dus, hihi! 

Deze zoetruikende substantie is lichtroze van kleur en als je goed kijkt zit er ook een beetje glitter in. Op je huid ruikt hij net zo zoet, en dat blijft nog wel even hangen. Je kunt de rest van de dag dus doorbrengen als ‘snow fairy’!

image

DON’T TRY THIS AT HOME: klunzig als ik ben kreeg ik wat spetters in mijn gezicht, waaronder op mijn lippen. Geen idee, dacht dat ik alles eraf had gewassen, maar op mijn lippen zat het nog… Onbedoeld kwam de douchegel dus in mijn mond terecht en OH NO, DON’T TRY THIS AT HOME, want wat is dat vies zeg… ECHT vies. Hij mag dan zo lekker ruiken, zo smaakt hij totaal niet!

Anyway, de fles is gemaakt van 100% gerecycled plastic, Lush maakt verse handgemaakte producten en ze zijn natuurlijk tegen dierproeven. Dit maakt de showergel des te meer een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.