Loading...
Geen categorie

Lifestyle: VELUX raamdecoratie

VELUX

Wanneer het op de zomer aan komt kun je maar beter goed voorbereid zijn. We zeggen wel dat we in een koud kikkerlandje wonen, maar de zomers verrassen ons steeds vaker. Bij voorbereiden op de zomer denk je aan zonnebrandcrème, een zonnebril en leuke sandaaltjes. Wat we vaak vergeten is raamdecoratie! We kennen allemaal die té warme nachten, en vroege ochtenden. Je kunt veel van de hitte (en het vroege licht!) buiten houden door bijvoorbeeld VELUX rolgordijnen te plaatsen.

VELUX

VELUX biedt handige raamdecoratie voor je dakraam, die de warmte en het licht buiten houden. Is de zon nog niet onder, maar wil je wel even je schoonheidsslaapje houden? VELUX rolgordijnen zorgen voor een compleet donkere kamer, heerlijk!

Natuurlijk heeft VELUX nog veel meer soorten raamverduistering. Zo zijn er bijvoorbeeld ook jaloezieën, plissé gordijnen en insectenhorren (ook geen overbodige luxe in de zomer!). Wat ik erg mooi vindt aan de werkwijze van VELUX, is dat je je product zelf kunt samenstellen. Je kiest voor het soort dakraam dat je hebt, welk soort product je daarvoor graag wilt, de bediening die jou handig lijkt en vervolgens de kleur. Zo kun je je raamdecoratie nog kiezen in de stijl van jouw kamer ook!

VELUX

Ik zou zelf kiezen voor een VELUX rolgordijn, zoals je die hierboven ziet. Mijn slaapkamer is erg licht, en die wil ik ook zo houden. Ik heb voornamelijk witte muren (er is er één lichtblauw) en eigenlijk zijn ook alle meubels erin wit. Ik vind het VELUX rolgordijn hierboven erg goed gekozen voor de kamer. Het wit maakt het een geheel, maar de print erop zorgt weer voor extra dimensie in de kamer.

Heb je ook zo’n witte kamer, maar wil je juist meer kleur? Dan zit je bij VELUX aan het goede adres. Je kunt namelijk ook groene, roze, blauwe of rolgordijnen met print bestellen. Zo vrolijk je je slaapkamer met 1 item al op. En ben je op zoek naar raamdecoratie voor kinderen? VELUX heeft een speciale Disney lijn! Zo kun je dus raamdecoratie bestellen met je favoriete Disney held. Voor elke kamer wat dus.

Met welke VELUX raamdecoratie zou jij jouw kamer aanvullen?

Disclaimer
Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.