Loading...
Geen categorie

Lifestyle: Ik ga naar Ikea en ik neem mee…

Ikea fauteuil

Dromen van een nieuw interieur,… Doen we dat niet allemaal? Er gaan maar vrij weinig dagen voorbij waarop ik niet nadenk over wat ik allemaal zou willen van bijvoorbeeld Ikea. Ik kijk vaak genoeg op de website en in de winkel blijf ik keer op keer stilstaan bij bepaalde meubels. Ik heb ze voor ‘t gemak eens bij elkaar gezet en wil je graag laten zien wat ik nu echt graag van Ikea zou willen hebben. Als ik INEENS het geld ervoor zou hebben zou ik deze items gebruiken om mijn interieur (van de woonkamer) te veranderen.

Ikea

Dat ik echt hou van wit en donkergrijs mag duidelijk zijn. Maar wat (licht)blauwe accenten hier en daar vind ik ook zeker fijn. De bank die je ziet wil ik al sinds de eerste keer dat ik ‘m zag, hij zit hemels en is helemaal mijn ding. De fauteuil hoort er uiteraard bij en die leek me leuk in een andere bijpassende kleur te doen; lichtblauw dus!

Mijn vriend en ik gaan onze televisie aan de muur hangen en willen de kast waar hij nu op staat (een expedit, net zoals de grijze, maar dan wit, op z’n zij) ergens anders zetten en de witte hemnes tv-kast nemen. Wauwie!

Als ‘t aan mij ligt nemen we een leuke ronde salon tafel. Die je hierboven ziet vind ik zo ontzettend leuk met die bolle poten en zo! De expedit kast (in het grijs) is er dan weer een moderne tegenhanger van. Leuk voor wat decoraties als plantjes en foto lijstjes.

Verder ben ik sowieso dol op accessoires als planten, potten, vazen, kaarsen etc. etc. etc! Daarom de mooi zilveren vazen en de kaarshouders en zo! Ik vind het erg leuk, vooral in accessoires, om te combineren tussen een moderne en romantische stijl. Dan is niet alles het zelfde en krijgt de kamer al snel karakter.

Oh, en dat boompje, dat is een muursticker! Die vind ik echt gaaf, er zitten ook kleine vogeltjes bij. Misschien is zo iets leuk voor op een deur bijvoorbeeld…

Het kost zo samen veel te veel om nu in een keer uit te geven, maar die bank en stoel gaan er komen en zo een voor een krijg ik toch de woonkamer waar ik altijd van droomde 😉

Hoe ziet jouw droom (woon)kamer eruit? En kun je je een beetje vinden in mijn “interieur stijl” of totaal niet?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.