Loading...
MyStyle

Lifestyle: Hema eco-papier visitekaartjes

Hema eco-papier visitekaartjes

Zoals je van een serieuze ondernemer (hihi) kunt verwachten, was ik toe aan visitekaartjes. Ik ging vaker de deur uit voor mijn blog en wilde dat mensen me zouden onthouden. Ik hoorde van een webshop waar je “groene” visitekaartjes kon laten drukken. Deze waren eco, en dus geschikt voor MyStyle. Het bestellen ging echter zo makkelijk niet, dus moest ik op zoek naar een alternatief. Een alternatief was snel gevonden, want onze eigen enige echte Hema maakt ook visitekaartjes. Én op eco papier! Voor een mooi prijsje ook nog, dus die ging ik fijn testen voor MyStyle.

Ik zocht mijn mooiste foto uit en onderzocht wat visitekaartjes van anderen. Simpel. Ik wil een mooie foto op de voorkant en weinig maar duidelijke info op de achterkant.

Hema eco-papier visitekaartjes

Bij Hema upload je makkelijk je foto(’s) en kun je op elke plek tekst plaatsen. Het font aanbod is niet zo groot, maar de standaard fonts zijn prima te gebruiken. Ik heb mijn foto op de voorkant van het visitekaartje aangepast zodat “Supermaxxx.nl” er al op stond in het door mij gekozen font, voordat ik ‘m uploadde.

Dan kun je nog kiezen voor wat leuke icoontjes en dergelijke en maak je je visitekaartje af. Je kiest voor gewoon papier of (natuurlijk!) eco papier. Het eco papier is maar een paar euro duurder en gemaakt van gerecycled papier. Hergebruik dus, ideaal! Hema geeft aan dat het eco papier niet helder wit is, maar mijn ervaring: het ziet er prima uit!

Bestel je je visitekaartjes bij Hema.nl, dan kun je ze al na een paar dagen ophalen in de winkel (of thuis laten sturen). De visitekaartjes zijn mooi gedrukt en van stevig papier. Voor een aantal van 100 eco papier visitekaartjes betaal je €19,50 en dat vind ik een erg mooi prijsje voor deze eco kwaliteit!

Wat vind je van mijn visitekaartjes? 🙂

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.