Loading...
Geen categorie

Lifestyle: Beauty inspiratie bij Ikea

image

Helaas, maar waar: we hebben niet allemaal alle luxes die we graag zouden hebben. Een luxe die ik wél heb is ruimte. Lots of it. Genoeg plek om kasten neer te zetten en ze allemaal te vullen met mijn mooie beauty producten. Die ruimte heb ik lang niet altijd gehad, en zo heb ik toch een hoop geleerd over logisch inrichten en makkelijk ruimte creëren. Ik ging van de week de Ikea in voor wat kleine nuttigheden en zag daar een aantal producten die jullie misschien kunnen helpen je (slaap)kamer zo in te richten dat je alle ruimte hebt voor je beauty producten!

image

Zoals bijvoorbeeld dit plankje, dat nog hartstikke nieuw (en hip!) is. Hij kost slechts €19,99 en dat is inclusief het spiegeltje en de beker. Hij is 55 centimeter breed en daarmee bijna overal wel op te hangen! Je hebt maar een vierkante meter op je muur nodig om je op te kunnen maken. In het bekertje zet je natuurlijk alles wat je dagelijks nodig hebt: een borstel, je mascara, oogpotlood, kwasten e.d. Het plankje is er ook in een wat groter formaat met daaraan haken zodat je ook nog ruimte heb e.e.a. op te hangen!

image

Misschien niet de meeste ruimte die je je kunt indenken, maar zeker wel praktisch. En zeg nou zelf, hoeveel ruimte heb je eigenlijk nodig voor wat deodorant, shampoo, wat luchtjes en crèmes? Dit kastje is misschien wat prijzig, maar zo leuk! Zoals je ziet is hij ultiem geschikt om in de hoek van elke kamer te zetten. Dat is nog eens praktisch gebruik maken van de ruimte! Voor €79,95 heb je al zo’n beauty, ook te krijgen in het wit.

image

image

Nog meer mooie kleuren. Maar vooral handige kastjes, of hoe je deze opbergers ook wilt noemen! Je kunt het in principe zien als drie plateaus, met zeeën van ruimte, en wieltjes eronder. Wat het ook nog eens makkelijk maakt je kamer zo nu en dan te veranderen. Op de tweede foto zie je handig gebruik van deze roltafel (ah, zo heet het!) — Ruimte voor een dekentje, wat tijdschriften, je wekker, en alles wat je nog meer naast je bed wilt hebben. Oh, en als je dat alles logisch indeelt is er vast nog ruimte over om bijvoorbeeld als je oogschaduw pallettes naast elkaar neer te zetten. Of wat leuke potjes met potloden en kwasten. Te krijgen in antraciet, crème en turkoois voor €49,95

image

Ah, nog zo’n kleine fijnerd. Ik kan de prijs zo even niet terug vinden, maar meer dan een paar euro zal het niet zijn. Zet er je eigen favoriete bakjes en bekers in en sorteer zo gemakkelijk je make-up op soort of look!

image

Heb je op de vloer geen plek meer? Werk dan omhoog! Met deze “ladder” heb je verschillende plankjes waar zo’n beetje al je nodige producten wel op (moeten) kunnen. Bovenop zet je bijvoorbeeld wat leuke decoratie, of producten die je weinig gebruikt. Onderaan kun je wat (hand)doekjes neerleggen of weer bakjes met je favoriete make-up. Er is altijd wel iets op te verzinnen! Weer ietwat prijzig (€79,95), maar bij mij zeker favoriet!

image

image

Het zou maar zo een van mijn favoriete kleuren kunnen zijn, dat blauw! Handig voor in de badkamer misschien, maar eigenlijk voor elke kamer waar je graag je spulletjes bewaart en je make-up en haar doet. Multifunctioneel door de ruimte in het kastje en de spiegel die dat afdekt. Voor een mooi prijsje ook nog: €29,95 en hij is van jou.

Waar zet jij graag je make-up neer en heb jij nog handige opbergtips?

Follow on Bloglovin

2 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.