Loading...
Geen categorie

Leuke tips voor moederdag!

12 mei is het alweer tijd voor moederdag. En ook al wordt dit soms gezien als ‘commercieel’ of ‘onnodig’, er is niemand die het meer verdient dan je lieve mammie om eens goed in de watten te worden gelegd. Tegen mams moet je altijd lief zijn, maar er is deze ene speciale dag om het extra te laten weten: we love our mommies! Ik deel een aantal leuke cadeautips met je, die moederdag dit jaar extra makkelijk voor jou maken, en leuk voor je moeder. Zo begin ik met het bovenstaande foto boekje van Hema.

Ik ga geen cliché’s benoemen vandaag, want voor mammie is alles goed! Een foto boekje is makkelijk te laten maken, en voor zowel jou als je moeder leuk om te geven en krijgen omdat het jaren lang goed blijft en de leukste herinneringen vastlegt. Maak bijvoorbeeld een collectie van de leukste vakantie foto’s, de mooiste foto’s van jou, je moeder, en jullie samen, of allemaal mooie familie foto’s. Wat je ook kunt doen is een foto boekje maken met foto’s die je moeder erg mooi vindt; foto’s van de natuur, zonsondergangen, speciale plekken op deze wereld… Blijft altijd goed, en zo kan ze elke dag een kijkje nemen en zien wat er nog te ontdekken valt! De fotoboekjes van Hema zijn al verkrijgbaar van €5,00 – €10,00 én nu met korting te bestellen!

Deze vind ik zelf errrrug mooi. De kettinkjes van Simplybecause.nl — Ze zijn simpel, elegant en komen met een boodschap. Dit kettinkje met buddha bijvoorbeeld heeft een bedank berichtje. Bedankt dat je mijn moeder bent, jij was er altijd voor mij, dus ik altijd voor jou. Hoe kun je beter vertellen dat je van je moeder houdt?!

Omdat het mama-verwendag is, mag ze alles eten wat ze lekker vindt. Net zoals jij dat altijd mocht op je verjaardag bijvoorbeeld! Koop een leuke mand en verzamel allemaal dingen die jouw moeder écht lekker vindt. Dat kan een goeie chocoladereep zijn, een pakje lekkere thee, of gewoon een stuk kaas waar ze gek op is. Denk eraan: het gaat niet om wat jij lekker vindt… 😉

Je kunt iedereen blij maken met iets dat ze echt nodig hebben, of al heel lang erg graag willen hebben. Je moeder dus ook! Heeft ze al een tijdje een mooie keukenmachine op het oog? Dit is je kans!

Helaas kunnen sommige dingen vaak wat duur zijn, maar vraag eens of je broertjes, zusjes of misschien je vader mee willen betalen aan het cadeau. Maak met z’n allen je moeder blij! Blij blij blij 🙂

Yum! Een heerlijke mama-taart! Taarten maken is over het algemeen erg leuk om te doen. Grijp je moeders favoriete kleuren in fondant bij elkaar, zoek een goed recept op en ga in de keuken aan de slag. Maak een mooie taart voor je moeder! Het is immers een dag om te vieren… Zo ben jij lekker in de keuken aan het knutselen, en kan je moeder ervan smullen. En misschien mag je dan zelf ook wel een stukje… Hmmmyummie!

Deep relaxation… Eigenlijk is niets goed genoeg voor je moeder. Maar puur relaxen, dat komt altijd goed uit! Er zijn genoeg mooie cadeausets te vinden die perfect aansluiten bij de wensen van je moeder. Bezoek een drogisterij, cosmetica winkel etc. en zoek een setje uit dat helemaal bij je moeder past. Denk er wel aan dat zij bepalen geuren misschien niet net zo lekker vindt als jij! Om hier zeker van te zijn kun je een keer de in stad in duiken mét je moeder en vragen wat ze van bepaalde geuren vindt. Zo kan het niet misgaan.

Niet zoveel tijd, zin of geld? Of misschien wil je moeder wel geen cadeau (neehee, echt niet!) Dan kun je het ook altijd simpel maar oprecht houden. Zoek een mooie kaart uit, of misschien maak je die wel erg goed zelf.. En schrijf daar op waarom je moeder zo’n geweldige moeder is. ‘Ik hou van je’ kun je nooit vaak genoeg zeggen, en iedereen houdt van lieve woorden.

Je kunt je moeder natuurlijk ook ergens mee naar toe nemen: sauna, uit eten, een filmpje. Maak er een gezellig dagje van! Dat heeft zij verdient, en jij vast ook!

Tips voor het beste cadeau:

  • Het gaat er niet om hoe groot of duur een cadeau is, zo lang je moeder het maar leuk vindt.
  • Denk er aan dat het voor je moeder is, ga dus niet op zoek naar cadeaus die je zelf zou willen hebben, geuren/smaken die jij specifiek lekker vindt.
  • Je moeder is al zo lang je leeft gek op je, zeker weten, je hoeft dus echt niet alles uit de kast te trekken om het haar naar wens te maken, dat je er aan denkt is al lief genoeg.
  • Bestel je iets online? Denk dan aan de levertijd! Bestel op tijd, zodat het niet te laat binnen komt. Dat zou jammer zijn…
  • Blijf oprecht. Sommige mensen hebben een geweldige band met hun moeder, anderen wat minder. Je hoeft niet over the top te gaan met je uitspraken. Waarschijnlijk is een eerlijke ‘ik ben gek op je, en ik had geen andere moeder willen wensen!’ al prima genoeg!

We love our mommies!
Disclaimer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.