Loading...
Beauty

Leuk nieuws! JohnBeerens.com

Hi lieve lezers!

Vandaag heb ik een leuk mailtje ontvangen; ik mag mij namelijk officieel JohnBeerens.com lover noemen.

JohnBeerens.com is dé beautywebshop met de fijnste high-end merken voor je haar en lichaam. John Beerens is natuurlijk bekend van John Beeren’s salon takeover, en ik ga jullie maandelijks op de hoogte houden van alles rondom hem en de beautywebshop.

Dat ik een ‘lover’ ben houdt in dat ik zo nu en dan een aantal producten toegestuurd krijg; die ga ik voor jullie reviewen, en ook geef ik je zo nu en dan een sneak peek in het John Beerens magazine. Verder houdt ik jullie dus op de hoogte van al het nieuws en geef ik je tips voor producten uit de webshop.

Ik ben erg enthousiast en kan niet wachten om me hier mee bezig te gaan houden; ik hoop dat jullie net zo benieuwd zijn als ik!

XOXO Supermaxxx.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.