Loading...
Geen categorie

Laat de lente maar komen! – Favoriete H&M outfits

image

Bovenstaande outfit was de aanleiding. Ik shopte het mintkleurige jurkje en droomde een beetje weg waar ik het mee zou combineren als ik de hele H&M ter beschikking had. Aangezien ik een grote liefde heb voor het jasje, werd die al gauw deel van de outfit. Ik vind een zwarte panty in combinatie met zwarte peep toes very classy – en ja hoor, het matcht goed met het jurkje! Ik denk dat ik met deze outfit een ultieme lente look gemaakt heb die vrouwelijk en classy is en ook het goede weer uitstraalt. Love this!

Ik maak natuurlijk niet een heel artikel over slechts 1 outfit, ik heb er dus veel meer gemaakt! Kijk mee en laat me weten wat je er van vindt!

image

Ik denk dat 2013 het jaar van de jurkjes wordt. Voor mij in ieder geval. Naar school en afspraken draag ik eigenlijk altijd een broek met wat leuks er op, maar er zij nu zoveel leuke jurkjes te koop! Ik maakt voor als het echt goed weer is deze outfit. Hij is misschien wat simpel maar zeker leuk om te dragen naar bijvoorbeeld een lunchdate. Gooi er een goede zonnebril tegen aan, of een mooie hoed,… ik zie de zon al schijnen!

image

Deze outfit doet me op een manier denken aan pasen… I don’t know why. Hij is misschien iets te onschuldig (voor mij) – maar het is wel een nette en vrolijke look! Hij ziet er comfortabel uit en je kunt eindeloos varieren met leuke sieraden. Ik zou dit zelf ook dragen, maar vooral omdat ik het jurkje zo leuk vind! Hij is perfect voor de zomer 🙂

image

Dit is een typische Supermaxxx outfit! Ik heb voor de lichte kleuren gekozen, natuurlijk omdat het mooi-weer-outfits zijn. De roze broek zou mij misschien niet zo goed staan, maar die kun je ook vervangen door een lichte spijkerbroek bijvoorbeeld. De outfit is simpel maar perfect voor de lente vanwege de kleuren een fijne stoffen. De tas is een ‘strooien’ tas, helemaal goed-weer-proof!

image

Wederom een outfit waar ik super gek op ben! Je krijgt er misschien een beetje een hipster idee bij, maar ik vind ‘m daarom extra goed voor bijvoorbeeld festivals! De ouftit is over het algemeen wat donkerder, wat je eerder in de herfst zou verwachten bijvoorbeeld. Ik heb dat beeld proberen te verhelpen door het mouwloze jasje en de schoenen in wit erbij te kiezen. Het wijnrode shirt vind ik geniaal door de langere achterkant, volgens mij zit hij heerlijk! Hij past ook super goed bij de donkergrijs gevlekte broek waardoor de outfit een goed geheel wordt.

image

Deze outfit lijkt misschien wat saai, ik heb er bewust geen accessoires bij gekozen. Ik wilde laten zien dat je met weinig items er nog heel leuk uit kunt zien. De legergroene blouse is zonder mouwen lekker lente-achtig/zomers en vanwege de kleur past hij goed bij de (nep)-leren broek. Ik heb de outfit extra edge gegeven door de ‘strappy sandals’ (zoals Carrie in SATC ze noemt). Sandalen met een hak. Love this. Er hoort alleen nog wel een goed zwarte zonnebril bij, als je het mij vraagt.

image

Over simpele maar doeltreffende outfits gesproken… Ik heb de casual kapotte spijkerbroek gekozen en daar de uber comfy top boven gezet. Dit is zo’n typische outfit die je snel aantrekt als je even de stad in gaat. Of wanneer je het strand op gaat en toch de hele dag in je bikini ligt te bakken. Hij is goed af te maken met een leuk jasje of een blazer. De schoenen hebben een plateauzool — I love those onder een spijkerbroek!

image

Last but not least! Deze outfit vind ik ook helemaal to die for. Het is eigenlijk een combinatie tussen de eerste en de derde outfit. Het jurkje is dezelfde als de witte in de derde outfit, maar dus wijnrood. De panty is het zelfde als de eerste oufit, en ook hier heb ik zwarte pumps bij gekozen. Enkellaarsjes om precies te zijn. Ik vind deze outfit perfect voor een terrasje maar ook zeker ‘s avonds uit eten. Hij is zomers, dus niet te warm, maar toch elegant en niet te bloot. Met een jasje er over zou je hem zelfs nog naar een sollicitatie gesprek kunnen dragen! De clutch heeft deels een perziken kleur; dat vind ik zelfs een erg leuke combinatie bij wijnrood!

En nu jij: Wat zou jij dragen? Of wat juist niet? Let me know ik ben super benieuwd!

Mijn top 3: outfit 1, outfit 8 en outfit 5 — Zulke outfits ga ik dit jaar dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.