Loading...
Beauty

Kleine shoplog & other Stories

shoplog & other Stories

Vraag me niet waarom ik er zo lang mee heb gewacht, maar afgelopen week plaatste ik dan eindelijk een bestelling bij & other Stories. Ik denk dat Suz mij heeft geinspireerd met haar artikel van de prachtige winkel. De producten spraken me al een hele tijd aan, maar de prijzen hielden me toch altijd een beetje tegen. Bijna alle producten die ik heb besteld (dus dat wat je hierboven ziet) was in de sale, dus waagde ik een gokje! Ik dacht: ben ik overtuigd van de kwaliteit? Dan kan ik met een gerust hart ook eens wat duurdere items bestellen. Hoewel het me uit eindelijk toch 10 keer leuker lijkt in de fysieke winkel te shoppen… Anyway: bekijk mijn kleine shoplog door op lees verder te klikken!

shoplog & other Stories

De nagellak links heet ‘Molleton Purple’ en was in de aanbieding van €7 voor €4, rechts zie je ‘Bouclé Greige’ die niet in de sale was en dus €7 kostte. Ik was eigenlijk alleen van plan de paarse lak te bestellen omdat hij maar 4 euro was en ik zo de kwaliteit van de lak kon testen. Natuurlijk dwaalde ik af en bleek ik ook geinteresseerd in de grijze lak. Beiden staan binnenkort online met swatches. En ik bedacht me: als de kwaliteit goed blijkt, is €7 voor een potje niet eens zo duur!

shoplog & other Stories

Qua accessoires kon ik mijn geluk niet op! Ik ben de laatste tijd erg van minimalistische sieraden en abstracte vormen. Deze twee beauties waren beiden ook in de aanbieding waardoor het armbandje links me €8 heeft gekost en de oorbellen rechts slechts €5. Het armbandje is in rosé goud, de oorbellen zijn ‘gewoon’ goud. Ik had de oorbellen wel iets groter verwacht, maar vind ze toch erg leuk en elegant.

shoplog & other Stories

Als laatste een heerlijk ruikende body wash. Deze kocht ik puur op de gok, ook vanwege de sale. Ik was er €4 voor kwijt en ik vermoed dat hij normaal €8 zou kosten. Ik geloof dat deze ‘geur’ uit het assortiment is. Het is de ‘equatorial dreams’ body wash. Ik kan de geuren niet helemaal plaatsen maar ik weet bijna zeker dat ik ananas ruik en kokos eventueel (waar ik niet zo van hou, maar een cocktail als deze bevalt me prima). Lekker zoet dus wel.

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling. Voor het verzenden betaal je 6 euro, maar dan heb je je pakketje ook wel snel in huis! Alles is heel mooi en netjes verpakt en de sieraden krijgen zelf een extra folie’tje en zakje om ze te beschermen. Ik ben helemaal in de wolken, de hele ‘ervaring’ maakte mijn bestelling compleet. Ik voel een nieuwe verslaving opkomen…

Heb jij al eens bestel bij & other Stories?

7 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.