Loading...
Beauty

Khroma beauty by Kardashians

Menig beautyblogger heeft er al over geschreven; de make-up van de Kardashians. Ik als Kardashian liefhebber kan natuurlijk niet achter blijven! De Kardashian zusjes zijn niet alleen reality soap sterren; het zijn echte zakenvrouwen. Ze staat op een hele hoop covers, hebben eigen winkels opgezet, eigen parfums ontwikkeld, inmiddels een eigen kleding lijn en dan is het natuurlijk tijd voor… beauty! In Amerika is Khroma beauty al een tijdje verkrijgbaar maar in Europa kunnen we er vanaf deze maand (december, ja) van genieten.

Hoewel het Khroma aanbod in Europa nog niet erg groot is; het is de bedoeling dit in 2013 uit te breiden. Fijn! Ik zal je vast een sneak peek geven in wat er al wél te krijgen is.

Dit zijn de face pallettes, van elke Kardashian 1. De eerste is van Khloe, de tweede van Kim en de derde dus van Kourtney. Ik vind persoonlijk dat je duidelijk hun karakter en stijl terug ziet in de face pallettes. Erg leuk dus als je er graag uit ziet als een Kardashian zusje 😉 (€16,95)

Dit lipsetje is gebaseerd op Kim. Ze heeft vaak nude lips die er mooi verzorgd en classy uit zien. Dit setje zorgt voor de kim’s-nude-lip-look in slechts drie stappen! (€17,95)

Dit setje is bedoeld om je ogen een typische Kardashian-look te geven. Inclusief valse wimpers, die ontbreken hier en daar in het echt ook niet. Oogschaduw, potloodje wimpers en tools om het mee aan te brengen. (€17,95)

Ik vind de prijzen voor een goed product erg redelijk, maar mochten ze tegen vallen, is het net iets te duur. Ik las al ergens dat sommige kleuren van de face pallettes net niet goed genoeg doorkomen.. Maar, it’s up to you to decide! Op Khromabeauty.eu vind je de te bestellen item en kun je ze gelijk laten verzenden. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.