Loading...
Geen categorie

It’s on: Libelle Beach Cafe

Libelle Beach Cafe

Tijd voor een viering! Of in elk geval, een gezellig evenement. Het Libelle beach café is op 17 september weer geopend en daar kun je tot 11 oktober van meegenieten. Geen idee wat het beach café van Libelle is? Lees dan zeker even verder want vandaag vertel ik je de highlights van dit evenement. Het Libelle beach cafe is een pop-up mini warenhuis, waar je terecht kunt voor alles dat je ook terug vind in het het blad Libelle. Zoals je hierboven ook ziet: workshops, proeven, shoppen en beleven! Benieuwd welke bekende merken je tegen komt in het beach café? Dat vertel ik je hieronder!

 

Libelle beach cafe

De hoofd partners van Libelle zijn de Zuivelmakers, Dolcis, La Ligna, The Body Shop en Intel. Verder vind je er nog meer merken waaronder een persoonlijke favoriet: Dille & Kamille! Bekijk voor de hele lijst de libelle beach cafe website.

In het beach cafe vind je veel workshops, zoals die van The Body Shop over make-up, skincare en hand- & nagelverzorging. Verder kun je de wereld van chocolade proeven, Chinese lantaarns maken of leren hoe je een gezellig hoekje in huis inricht. Voor de complete workshops lijst kijk je wederom op de website.

Het Libelle beach café vind je tot en met 11 oktober in de Zijlstraat in Haarlem. Voor mij is dat helaas te ver weg, maar ik had er graag een kijkje willen nemen! Hoewel ik de Libelle niet vaak lees, weet ik dat het een perfect blad is voor ‘de Nederlandse vrouw’. Naast de huiselijke dingetjes en lekkere recepten vind je er bijvoorbeeld ook beauty en mode, en dat is leuk! Ik denk dat het Libelle beach café  dat precies kan belichamen en ben erg benieuwd naar ervaringen!

Zijn jullie er al langs geweest? Of ben je nog van plan te gaan? Ik hoor het graag!

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.