Loading...
BeautyMyStyle

Is het al winter? Lush Snowman shower jelly

Lush Snowman shower jelly

Is het al winter, sneeuwt het al? Is kerst op zijn minst dichtbij? Bij Lush al wel! Met de Snowman shower jelly natuurlijk. Wat een lekker ding. De fruitigste sneeuwman die je ooit zult zien, met zwarte bessen, buchu olie en wortel olie. Klinkt misschien als een hippe dressing, maar ruikt vooral erg lekker! Ik dook met ‘m onder de douche en testte ‘m natuurlijk uit voor MyStyle.

Lush Snowman shower jelly

 

Lush Snowman shower jelly

Op het eerste oog lijkt deze sneeuwman op een bakje vla, of zo. Ik wist ook even niet wat ik ermee moest. Jij zag er toch leuker uit online? (Ja, zo gaat dat anno 2014) — Natuurlijk, trek deze knapperd uit z’n comfort zone en zie z’n ware gezicht. Een echte, schattige, sneeuwman! Minstens zo groot als mijn handpalm, dus daar kun je jezelf of je washandje bijvoorbeeld lekker mee inzepen. Hij glibbert wel, dus wees gewaarschuwd!

Hoewel ik vooral erg enthousiast wordt van dit soort producten, zorgen de ingredienten er juist weer voor dat ik relax. De geur doet iets met me! Het bestaat uit wortel infusie, wortel olie, bocco (buchu) essentiele olie, citroen olie, bergamot essentiele olie en limonene (citrusgeur). Aangevuld met wat SLS om ‘m toch ook een beetje te laten schuimen.

Lush Snowman shower jelly

De geur is een tikje zoetig, maar vooral verfrissend. En erg fijn daaraan is dat je er de hele dag naar blijft ruiken! Ik was er stiekem ook mijn handen mee, zodat ik de geur lekker lang bij me draag! Ik moet toegeven dat ik het douchen met een shower jelly altijd een beetje een mission impossible vind. Wat hoe ga je met zo’n cutie om? Van ‘gewone’ jelly’s haal ik vaak een stukje af waar ik me dan mee insmeer, maar deze sneeuwman kan ik toch niet uit elkaar halen? Dan maar in zijn geheel gebruiken. Want door hem over je vochtige huid te bewegen smeer je je prima in. Alleen omdat hij redelijk groot is en goed glibbert kan dat soms lastig zijn.

Ik heb het er voor over. Ik vind ‘m veel te leuk. En daarbij komt dat op de SLS en het parfum de jelly compleet natuurlijk is! En niet getest op dieren én vegan. Ik hou van Lush! Met producten als deze kun je me echt blij maken. Zeker ook een leukerd om cadeau te doen, of onder de boom (jeweetwel, die met kerst) te leggen!

Voor €6,45 (100g) is ‘ie van jou! Je kunt ‘m vinden in de Lush winkels maar ook in de online shop. Wat denken jullie? Is dat het waard om een douche-avontuurtje mee te beleven?

10 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.