Loading...
Geen categorie

Interior: Mijn H&M home favorieten

H&M Home

Naast beauty en mode heb ik ook een grote voorliefde voor interieur. Hoewel ik weet dat beauty op nummer 1 staat bij mij, had ik ook zeker met interieur willen werken. Er zijn verschillende in-home stijlen die me erg aanspreken. Vandaag geef ik je een insight in mijn favoriete items die bij mijn interieur van nu passen. Dit alles op basis van de home afdeling van H&M natuurlijk! Barok, rustiek en landelijk en zijn termen die ik erg waardeer maar toch is de stijl binnen mijn huis nu vooral modern, abstract en misschien zelfs wat minimalistisch! Benieuwd naar welke kleuren favoriet zijn, welke stoffen ik erg kan waarderen en welk interieur item ik écht een zwak voor heb?

H&M HomeKussenhoes van imitatiebont H&M HomeKussenhoes H&M HomeKussenhoes H&M Home Rond kussen van fluweel Hier begint het dus al. Mijn verslaving die ik tot noch toe in mijn appartement behoorlijk heb kunnen onderdrukken. Ik.hou.van.kussentjes! Vroeger al, toen ik nog een kleine gup was, lag mijn bed al vol met kussentjes; rood, roze, wit, hartvormig… Nu wil ik ze nog steeds. Ik vind het een fantastische manier om kleuren en texturen met elkaar te mengen. H&M HomeGlazen fles H&M HomeGlazen vaas H&M HomeGlazen pot

En dat was mijn volgende luv: glas. Ik vind glazen accessoires de mooiste. Zelfs glazen om uit te drinken kan ik erg mooi vinden. Veel beter dan plastic bijvoorbeeld met een veel elegantere uitstraling. Geef mij maar glazen kandelaars, glazen vazen, glazen potjes… Glas is mooi. Ook in kleur, zoals het glazen potje! En daar sluiten de volgende twee afbeeldingen perfect op aan: H&M HomeKeramieken potje H&M HomePotje van keramiek

Twee keramieken potjes, ik hou van potjes. Ze zien er leuk uit en zijn praktisch want je kunt er je kostbaarste kleine items in bewaren en niemand zal t weten. Van potjes kun je niet genoeg hebben simpelweg door ze te gebruiken voor opslag óf ze te stijlen met wat kaarsen bijvoorbeeld. Nice. H&M HomeKaars H&M HomeTafelloper H&M HomeTheedoek H&M Home Set van 3 opbergdozen H&M HomeH&M HomeSierletters H&M HomeKaarshouder H&M Home Set van 2 haken

Dan als laatste verschillende “miscellaneousitems. Het mag duidelijk zijn dat zwart, wit, grijs (en dan toch ook roze) mijn favoriete kleuren zijn. Omdat ik met mijn vriend samen woon mag niks aan t interieur roze zijn (vandaar vaak een vervanging met blauw, want als het aan hem ligt is alles zwart-wit). Anyway, daarom mag ik het nog steeds wel heel leuk vinden. Vandaar de keuze voor de twee roze haken (super schattig toch?!), de theedoek en de roze sierletters, die ook in het zilver (wauw!) en andere kleuren te krijgen zijn. Verder ben ik geen ubergroot fan van dierenprinten maar vind ik de zebra strepen (of vinden jullie dat toch tijger-like?) wel heel cool. Tja, zwart wit hè 😉 — ik ben er nog niet helemaal achter of de dozen diezelfde print hebben of het meer op een boom moet lijken. Hoe dan ook, ronde dozen vind ik erg chic en doen me altijd denken aan Carrie uit Sex and the City! Dan als laatste de kaarsenhouder: yes ik ben ook verliefd op alles dat zilver is maar nee, dit zal ik niet gebruiken als kaarsenhouder. Vinden jullie t namelijk geen perfect ding om je dagelijkse make-up (mascara, kwasten, potloden…) in op te bergen?! Ik wel! Zo. Dat was me wat! Kleine sneak peek in mijn luv voor interieur. Ik ben benieuwd naar jullie mening (wel of niet mee eens?) en wat je dan zélf erg mooi vindt in huis.

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.