Loading...
Beauty

Inside de goodie box

Jullie hebben vorige maand massaal mee gedaan aan de win actie, en de winnaar is al een tijdje bekend. Maar, natuurlijk zijn jullie benieuwd wat onze winnares nou eigenlijk gewonnen heeft. Vandaar dit artikel waarin ik je precies uitleg welke producten er in de box zaten en hoe fijn deze producten zijn!

Ik ben een beetje een chaoot, klein beetje maar, daardoor staan niet alle producten op de foto. Smart huh? Het meeste wel, alleen zat er ook de Demak’up reinigingsdoekjes in. Daar las je hier al een review over. Verder in de box: Brazilianfruit Caipirinha douchegel en Guarana bodygel (reviews hier), John Frieda Frizz Ease Hair Serum (review hier), een lipstick van Catrice en een nagellakje van Essence. Dit zijn allemaal producten waar ik zelf dol op ben en waarvan ik overtuigd ben van goede kwaliteit. Voor goede haar verzorging moet je bij John Frieda zijn en om je lichaam lekker te verwennen kun je van Brazilianfruit op aan.

Daarnaast heb ik er nog een hoop samples bij gedaan. Deze zijn van Kibio, Madara, L’Occitane, John Frieda en Egyptian Magic. Deze zijn bijna allemaal van duurzame merken. De box had in totaal een waarde van ruim €50 – daarbij heb ik geprobeerd voor alles een dingetje erin te stoppen; voor haar, lichaam, gezicht, nagels en make-up.

Ik hoop vaker dit soort win acties met rijk gevulde goodieboxen te kunnen doen! Ik vond jullie enthousiasme erg motiverend. Op het moment heb ik op twitter bijna 700 followers. Vanaf 700 ga ik weer nieuwe win acties houden met wat kleinere producten zodat meer mensen kunnen winnen. Houd dus niet alleen de website elke dag in de gaten, maar ook zeker mijn twitter account!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.