Loading...
Geen categorie

Ik wil meer! iPhone hoesjes van IDaBo.nl

Supermaxxx.nl wordt overgenomen door iPhone hoesjes de laatste tijd! Chaos! Ik heb drie nieuwe hoesjes uit de webshop van IDaBo gekozen, en deze fijn voor mijn iPhone gebruikt. In dit artikel vertel ik je wat over IDaBo.nl en natuurlijk wat ik van mijn hoesjes vind. Ik begin bij het witte hoesje met gouden studs. Studs zijn natuurlijk helemaal hot, dus die kunnen op een iPhone hoesje niet ontbreken. In de webshop staan ook een zwart en roze hoesje met studs, maar ik ben toch voor de witte gegaan.

Ik heb een witte iPhone, en vind het hoesje er dus erg goed bij passen. En dit sluit natuurlijk aan bij de groeiende liefde die ik begin te krijgen voor goudkleurige accessoires! Dit hoesje is eigenlijk heel basic; gewoon wit, geen poespas, past prima, én er zijn gouden studs opgeplakt. Op de eerste foto zie je duidelijk dat de meest linkse en bovenste stud er behoorlijk scheef op zit. Ik moet zeggen dat ik dat toch wel jammer vind, zeker aangezien ik ‘m er niet af kan halen en weer recht op kan plakken. Voor de rest ziet het hoesje er stevig uit en zijn de studs goed vastgeplakt; die zullen niet loslaten!

Dit hoesje is op het moment mijn favoriet van de drie. Waarom? Het is een design dat je niet veel terug ziet, daar hou ik wel van. Ik vind de zilveren kleur erg goed matchen bij mijn iPhone en hou ook wel van natuurlijke vormen of barok vormen/printjes.

Ook dit hoesje past perfect om mijn iPhone en er is ook goed gedacht aan de bereikbaarheid van de knopjes en de lens van de camera. Het hoesje sluit aan de zijkanten ‘om’ de iPhone en daardoor laat hij niet los zonder kracht te zetten. Omdat dit hoesje bestaat uit lijnen, dus geen oppervlaktes, komt hij een beetje labiel over. Ik ben af en toe bang dat ik ‘m kapot knijp of druk wanneer ik ‘m van mijn iPhone af haal. Dit is nog niet gebeurd, dus vooralsnog erg tevreden over dit design!

Mijn vriend heeft ook (twee) witte iPhones, en krijgt wel eens een hoesje ‘cadeau’ van mij. Hij zag op de website van IDaBo de bumpers wel zitten en koos vanwege de kleur voor deze grijs/witte. Een bumper is een soort bescherm rand. Deze is precies in de vorm van je iPhone maar bedekt alleen de zijkanten van de iPhone. Net als een bumper van een auto bijvoorbeeld; schokbestendig, beschermt het apparaat van druk van buitenaf. Lekker veilig dus!

Voor deze bumper was mijn vriend de testpersoon (altijd handig, een second opinion). Hij was er onwijs tevreden mee en had eigenlijk niets te klagen. De bumper past perfect om de iPhone en hij heeft er geen last wanneer hij ‘m in zijn broekzak doet, of er uit haalt. Op de + en – knopjes, en bovenaan de aan/uit knop zit in de bumper ook een ‘knopje’, dus geen opening. We zijn daar beiden tevreden over want het werkt perfect en ziet er goed uit.

Is IDaBo.nl een aanrader voor het bestellen van iPhone hoesjes? Yes sir! Ik vind dat ze wat weinig hebben voor mannen, maar voor meiden is er veel leuks te vinden. Ik ontving mijn hoesjes erg snel, dus daar ben ik ook tevreden over. De prijzen zijn ook te overzien; niet per se goed koop, maar gewoon ‘lekker betaalbaar’. De webshop ziet er duidelijk en verzorgd uit, je kunt met PayPal en iDeal betalen en er staan leuke collecties (‘le moustache’, ‘aztec’, ‘leopard’ en ‘mystic garden’ bijv.) hoesjes op voor iPhone 4, 4S en 5.

Name en prijzen van mijn hoesjes:

  1. Gouden studs case wit — €14,95
  2. Silver mystic garden — €9,95
  3. White bumper — €7,95

One comment
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.