Loading...
Geen categorie

‘I love summer’ tag

image

Voor degenen die niet weten wat het is zal ik het even uitleggen: een tag is een opsomming van vragen die je als blog of filmpje beantwoord. Het doel van een tag is dat je, nadat je de vragen beantwoord hebt, een aantal mensen aantikt ‘tagged’ die de vragen dan ook overnemen. Ik doe nooit tags, ik wordt nooit getagd, maar deze i love summer tag zag ik bij veracamilla en vond hem zo leuk, die moest ik ook doen! Als je net zoveel beautyblogs bijhoudt als ik dan heb je er al een hoop voorbij zien komen de laatste tijd, maar deze gaat lekker om mij. Miss. Supermaxxx! Benieuwd naar mijn favorieten en gebruikelijke dingetjes tijdens de zomer? Check it out!

image

Wat is je favoriete nagellak voor de zomer?

Ik heb hier werkelijk nét een artikel over geschreven. Bekijk die ook even! Mijn favorieten zijn zeker pastelkleuren óf neon kleuren.

Wat is je favoriete lipkleur voor de zomer?

In de zomer wil ik eigenlijk zoveel mogelijk niets. Ik heb het snel super warm en alles druipt dan van je gezicht af 🙁 Op mijn lippen draag ik dan ook het liefst niks behalve een goede lipbalsem! Als ik écht een kleur moet kiezen dan denk ik dat een zachtroze wel goed moet zijn.

Laat je favoriete zomerjurkje zien

Een echte superfavoriet heb ik nog niet voor deze zomer, maar ik heb een aantal simpele jurkjes van H&M en die zijn wel erg fijn en eigenlijk altijd goed te combineren voor elke gelegenheid!

image

Wat is je favoriete accessoire voor de zomer?

Natuurlijk een zonnebril. Maar ook wel echt sandaaltjes. Die lekker comfy zitten en er toch heel mooi uit zien. Oh, en fruit en water. Zolang ik dat bij de hand heb op warme dagen ben ik tevreden. Oh en zonnebrand. Nouja, je snapt ‘t.

Welke zomertrends van dit jaar vind je het meest leuk?

Hmm.. Ik vind eigenlijk alles wel prima. Ik ben toch niet 100% een trendvolger. Ik vind het wel cool dat felle kleuren echt hot zijn/worden. Volop neon everywhere!?

Wat is je favoriete kaars voor de zomer?

Haha ik heb echt geen ‘favoriete kaars’ in de zomer, maar ook niet in de winter, of wanneer dan ook. In de zomer zijn citronella kaarsen wel handig om muggen weg te houden… 😉

Wat is je favoriete body spray en parfum?

Daisy van Marc Jacobs zal altijd mijn grote liefde blijven. Niet alleen in de zomer eigenlijk, altijd gewoon. Voor body sprays wil ik graag subtiele fruitige geuren. Ik heb er een met peer en die vind ik heerlijk.

Hoe is waar jij woont zomers het weer?

Arnhem, Gelderland. Ik denk dat het binnen Nederland sowieso niet veel verschilt toch? Als het warm is in Nederland, zit je in Arnhem echt wel goed. We zitten niet aan de zee (daar is het vaak wat koeler toch?) maar hebben wel kleine ‘strandjes’ dus ja… Ehm, goed weer dus? *Je weet ‘t nooit in Nederland…*

Wat vind je het allerfijnst aan de zomer?

Het allerfijnst aan de zomer vind ik het humeur van iedereen. Je merkt dat mensen gelukkiger zijn als de zon schijnt, ik zelf ook. Je krijgt meer zin om er lekker op uit te gaan, maar door de vakantie kun je ook weer lekker thuis blijven als je zin hebt. En natuurlijk dat je weer hele dagen op terrasjes en in het park kunt zitten, heerlijk, gevoel van vrijheid!

Wat zijn jouw plannen voor de vakantie?

Ik ga met mijn vriend lekker een weekje naar Parijs, mijn tweede thuis! Daarna hebben we nog een vrije week gepland om naar het strand te kunnen en pretparken te bezoeken en zo.

Waar ga jij naar toe op vakantie? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.