Loading...
Geen categorie

Het is zo ver! Primark Arnhem is geopend, en ik was erbij!

Primark Arnhem

Wat was het leuk! Ik ben vanochtend vroeg mijn bed uit gekomen om te kunnen ontbijten in het nieuwe Primark filiaal: jawel, die in mijn eigen Arnhem. Het is het grootste Primark filiaal van Nederland en naar mijn mening ook de mooiste. Er zit een speciale jeans afdeling in, een sokken & panty corner, een onesie hoek… Home artikelen, kinder- en babykleding. Maar, natuurlijk, ook dames en heren kleding én accessoires. Ik heb als een van de eersten de winkel mogen bekijken en heb natuurlijk foto’s gemaakt. Kijk je mee?

 

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Pers aan het ontbijt!

Primark Arnhem

De denim shop

Primark Arnhem

DSC01409

Primark ArnhemEen hoop cosmetica en accessoires!

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Ik heb ontzettend veel leuke tassen gezien! Daar haal ik er nog wel een of twee van, aangezien ik daar in Parijs niet voor geslaagd ben! 

Primark Arnhem

Een van mijn favoriete tops die ik gespot heb

 

Primark Arnhem
Primark ArnhemDe sokken en panty afdeling… De beentjes bovenaan de muur zijn een nieuwe manier van presentatie, love it!

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Ik ben erg tevreden over de dames collectie; veel blouses en nette kleding. Wat dacht je van die koker rokken? Wauw!

Primark Arnhem

Primark Arnhem
Primark Arnhem

Heel. Veel. Schoenen!

Primark Arnhem

Ook veel sport items!

Primark Arnhem

Schattige kids-onesie!

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Toch wel een van mijn favoriete afdelingen: de home afdeling. Ik ben er erg tevreden over en zo fijn dat ik dit nu zo dicht bij huis kan shoppen 🙂

Primark Arnhem

Een uitgebreide lingerie afdeling.

Primark Arnhem

Primark Arnhem

Een sfeer impressie. Fancy roltrappen!

Ik heb een ontzettend leuke ochtend gehad in de, op dat moment nog rustige, Primark Arnhem. De mensen van het PR bureau waren erg aardig en gezellig en ik heb een heerlijk jus’tje gedronken. Fijn om een winkel goed te kunnen bekijken voor de menigte losbreekt! Na mijn laatste bezoek aan Primark (filiaal in Essen, Duitsland) was ik niet zo tevreden. Maar nu ik deze mooie winkel gezien heb kan ik alweer niet wachten om te shoppen!
Dit is de grootste Primark van Nederland en ik moet zeggen: er is echt voor ieder wat wils. Ik denk dat ik hier nog vaak binnen zal lopen!

Hoe vind jij dat de Primark in Arnhem eruit ziet en heb je al wat moois gespot?

22 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.