Loading...
Beauty

HEMA: Shiny Serum

Glans serum die optimale glans geeft aan het haar. Serums zijn geen verplichting om je haar schoon of gezond te houden, daar hebben we shampoos en conditioners voor. Nee, haar serums zijn een lekker extra’tje, vooral voor zacht en glanzend haar.

“Zeer intensieve verzorging om het haar maximale glans te geven, zonder het te verzwaren. Doordat de haarschubben één geheel vormen, voelt het haar zijdezacht aan en krijgt het haar een stralende glans.” Dat is dit haar serum van HEMA.

De bedoeling van dit serum is het te gebruiken na het douchen, op handdoek droog haar. Gewoon droog haar kan ook, als het bijvoorbeeld snel pluist als je het gekamd hebt. Je neemt dan 3 à 4 druppels (pompjes) op je vingertoppen en verspreid dat over de hele lengte van je haar. Let wel op dat je het niet op je hoofdhuid laat komen, dat zorgt er vaak voor dat je haar sneller vet oogt. Je hoeft het serum niet uit te spoelen!

Wanneer het even zijn kans heeft gehad in te trekken, kun je je haar even door kammen, als je dit nodig vind. Hierna voelt je haar gelijk een stuk zachter aan! Ook glanst het meer. Naar mijn idee is het glans effect niet ultiem, maar wel enigszins zichtbaar. Vooral het “zijdezachte haar” maakt dit HEMA product waar.

Naar mijn mening is dit wederom een goed budget product van HEMA . Het serum zit in een verpakking van 30ml waar je best een tijdje mee kunt doen omdat je gewoonweg niet veel hoeft te gebruiken. De quote “optimale glans” vind ik lichtelijk overdreven, maar het is zeker een fijne treat voor je haar!

Voor dit haar serum betaal je €4,50, en je vind ‘m gewoon in het persoonlijke verzorgingsschap bij HEMA!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.