Loading...
Beauty

HEMA: Destressing massage oil

Ohja! Jullie hadden nog twee HEMA-reviews van me tegoed! Zou ze toch bijna zijn vergeten… De laatste twee producten van mijn HEMA-shoplog zijn geplitst in twee reviews in plaats van gewoon één zoals de vorige ook waren.

Deze heb ik gekozen omdat ik graag een massage olie wilde. Ik had er namelijk geen. Massage olie wordt al snel als een ‘erotisch’ product gezien. Maar ze zijn ook heel fijn om jezelf gewoon even een verwen-treatment te geven

“Ontspannende massage olie met Ylang Ylang, vijg en geranium extract. Laat een verzorgend, niet vet, laagje op de huid achter.” Dat is wat de verpakking zegt, dus mijn taak is om erachter te komen wat daarvan klopt!

Allereerst moet ik zeggen dat ik de geur erg fijn vind! Ik herinnerde me ineens weer dat ik hier vroeger een deodorant van heb gehad. Smell brings back memories. Ik geloof dat het destressen dmv verzorgingsproducten vaak aan de geur ligt, zo ook bij deze, en het werkt erg goed. Ik wordt er kalm van.

Ik wilde een klein beetje proberen om het eerst even aan te voelen. Niet erbij nadenkend dat olie onwijs vloeibaar is en er dus veel meer uit liep. Daar moet je dus wel even mee oppassen. Geniet maar schenk met mate (ofzo?)

Het is nogal lastig een glans effect weer te geven, vandaar dat de foto een beetje gek is. Afijn, mijn armen waren dus even het proef materiaal. Ik ben niet zo goed in mijn eigen rug masseren namelijk.. Het is lekker smeerbaar en laat inderdaad geen vet laagje achter, en dat is bij de meeste olien wel het geval, daardoor gebruik ik eigenlijk nooit olie. Omdat ik me dan gewoon niet schoon meer voel etc. Maar dit is wel een product dat ik bijvoorbeeld na het douchen en het ontharen van mijn benen nog even op mijn benen wil inmasseren. Is ook bijvoorbeeld fijn na het sporten als je spieren net even een iets extra’s nodig hebben.

Ik vind het een fijn product wat ik zeker meer ga gebruiken! Het is een fles van 150ml, ik denk wel dat als je het intensief gebruikt (meerdere keren per week) dat je er dan aardig snel doorheen bent, dus misschien zou een fles van 500ml hier meer op zijn plek zijn (weet overigens niet welke andere maten er zijn hoor). Over het algemeen dus toch een goed product, van HEMA! Hij is €3,75 en daarmee toch relatief iets goedkoper dan andere olien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.