Loading...
Geen categorie

Help! De perfecte Little Black Dress voor Oud & Nieuw

Perfecte LBD

Noisy May – €39,95

Als je mij op Facebook volgt, heb je bovenstaande beauty een paar weken terug al eens voorbij zien komen. Een prachtige zwarte, nauwsluitende jurk met halflange mouwen. En glitters, that is. Daarom leek hij me perfect voor oud & nieuw! Mijn verjaardag is op 31 december, dus dan is het extra feest. Daarom vind ik het altijd wel leuk met oud en nieuw een speciale outfit uit de kast te trekken. De 40 euro had ik wel over voor de kwaliteit van Noisy May, maar nu blijkt de jurk uitverkocht te zijn! Help me out. Ik heb wat andere “perfecte” Little Black Dresses geselecteerd en vraag nu om jouw mening! Wat draag ik dit keer met oud en nieuw?

Perfecte LBD

Vero Moda – €59,95

Dit pracht exemplaar is misschien wel mijn grootste favoriet. ‘Gewoon’ te koop bij Vero Moda en feestelijk door de gouden print. Ik ben de laatste tijd wel van de combinatie zwart met goud en vind dit jurkje daarom geweldig. De prijs iets minder, zou hij het waard zijn? En 60 euro voor een jurkje dat ik misschien maar eens in het jaar draag.. Is dat niet wat overdreven?

imaPerfecte LBDge

Vero Moda – €34,95

Ook van Vero Moda, dit jurkje met kant. Wat ik hier mooi aan vind is dat het jurkje geen echte mouwtjes heeft, maar het kant wel iets over de schouders rijkt. En natuurlijk de opening bovenaan de rug.. Classy!

Perfecte LBD

Vero Moda – €34,95

Ook met kant, ook van Vero Moda en toevallig ook 35 euro zoals de jurk hiervoor. Mijn eerste voorkeur gaat er niet naar uit, maar ik vind het erg mooi dat het kant tot de nek rijkt wat een klassieke uitstraling geeft! De decolleté is daarentegen weer niet helemaal onzichtbaar, een mooie V-hals bedekt met kant geeft dan toch weer een beetje ‘sexy’ mee.

Perfecte LBD

H&M – €34,99

Compleet iets anders, maar wel erg mijn smaak. Iets stoerder, door de combinatie van verschillende stoffen en een erg laag uitgesneden halslijn. Bedekt met transparante stof, dat wel. Maar ooh-lala mama!

Perfecte LBD

H&M – €9,99

Dit jurkje vind ik écht heel leuk. De perfecte combinatie van simpel, sexy, ietwat feestelijk en vrouwelijk. En hij zit lekker, zeg ik uit ervaring want hij hangt al in mijn kast! Voor een tientje kocht ik hem afgelopen zomer. En daarom twijfel ik nu ook of hij wel iets voor oud en nieuw is. Het scheelt een nieuwe aankoop maar is misschien niet ‘oud en nieuw’ genoeg…

Perfecte LBD

VILA – €54,95

Whoops! Dat is geen LBD! Maar wel ontzettend mooi, en leuk voor oud en nieuw. Misschien moet ik deze maar dragen, aangezien hij al onderweg naar mij is omdat hij voor €19,95 in de aanbieding was! Ik ben erg benieuwd, maar ben er nog niet over uit.

Wat vind jij de perfecte LBD en welke is het mooist voor O&N? En wat vinden we van een jurkje van 60 euro? Help me out!

6 comments
  1. DayNight

    Het jurkje van €60 is ech waaaauw! Super mooi! Maar ik zou de zilveren aan doen 🙂 Fijn dat je em al in huis hebt en hij zal je heel mooi staan! Dat is ook zeker een pracht stuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.