Loading...
Persoonlijk

Happy birthday to me! OOTD

Yay! Het is 31 december, dat betekent dat ik jarig ben! Vandaag ben ik 20 geworden, nieuw tijdperk! Of zo.. Anyway, lekker feestje, lekkere hapjes en drankjes, cadeautjes en gezelligheid in overvloed! En alsof dat nog niet genoeg is… ‘s avonds de jaarwisseling. Vanaf ons balkon kun je bijna over heel Arnhem heen kijken; dat wordt een hoop vuurwerk zien vanavond. Fun fun fun!

Met de jaarwisseling zijn er ook vrienden bij ons thuis, dus moet ik er wel een beetje leuk uit zien, niet waar? Ik heb dus al een tijdje bedacht wat ik aan wilde doen. Ik heb een jurkje besteld bij Welikefashion.com en heb daar ook een legging van Minkpink gewonnen die ik er mooi bij aan kan trekken! 

Lees verder voor de details en de rest van de outfit

Het jurkje is op ‘cocktail’ lengte. Dus ongeveer boven je knie, misschien wat hoger. Zoals je ziet heeft hij half lange mouwen, dus niet te koud voor nu! Het is een donkergrijze/zwarte jurk met glitters en een laag uitgesneden nek hals (hoe heet dat?).

 

De legging bestaat uit delen van zwart met glitter en faux-leather. Heel wat anders dan je normaal ziet bij leggings! I love it 🙂 Hij is dus van Minkpink (thank you Welikefashion.com). Omdat de legging toch een wat stoerdere look heeft door le faux leather heb ik voor de chain armband gekozen om erbij te dragen. Die is ook wat stoerder, vind ik. En de oorbellen zijn gewoon knopjes van faux diamantjes. Casual 🙂

Met alle glitter vind ik het een behoorlijk goed gelukte party outfit. Er komt vast nog een foto op twitter dat ik het aanheb ! 

Deze schoenen vond ik allemaal goed passen bij de outfit. Ik heb er nog veel meer die er wel goed bij zouden passen, maar deze drie waren favoriet. De bovenste twee zijn het meest comfy, maar de onderste vind ik het meest feestlijk en GLAM. Toch maar de onderste doen dan? 😉

Wat denk je van deze outfit? Is hij goed gelukt? Zou jij dit ook dragen naar een feestje? 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.