Loading...
Geen categorie

Happiness: bloemetjes in huis

image

Als je me op instagram volgt, heb je ze al vaker voorbij zien komen: mooie, leuke, vrolijke bloemetjes. Ik ben er dol op. Ik vind dat een mooie vaas met een goeie bos bloemen een kamer of huis helemaal kan opvrolijken. Het lijkt gezelliger en frisser. Bijna wekelijks haal ik een nieuw bosje bloemen in huis, en deze zet ik af en toe ook op instagram. In deze post laat ik je mijn instagram bloemetjes zien!

image

image

De kleuren die ik het meest koop zijn wit en roze. Wit past erg goed bij ons interieur en roze… tsja, roze is gewoon altijd mooi! Pioenrozen zie je nu veel, dus hier thuis ook. Ik vind ze prachtig!

image

image

Oke, oke, het zijn niet állemaal bloemetjes, maar een goed plantje kan ik ook van genieten! We hadden in de woonkamer een grote plant staan die behoorlijk was toegetakeld door de kat. Tijd voor wat nieuws dus! Ik vond een leuk klein boompje voor op het dressoir en een mooie hoge plant én pot voor ernaast. Heel sierlijk en het vult mooi de leegte op!

image

Een verzameling van kleuren kan ook erg leuk staan, vooral voor een witte muur. En als er verschillende roze bloemetjes in zitten kan je bij mij eigenlijk nooit mis gaan 😉

image

image

image

Door tulpen, wanneer dan ook, krijg je instant een lente-gevoel. Tulpen zijn prachtig en te krijgen in zo veel verschillende kleuren! Hier nam ik dus ook regelmatig een bosje van mee naar huis.

image

Mooie kleine roze roosjes, zeker een van mijn favorieten! Ze geven een girly en romantisch gevoel. Aaaah, super leuk toch?!

image

Dit was een probeersel, wat helaas niet van lange duur was. Een hoge vaas met daarin bloemen met een heel lange stengel. Zou zo even niet meer kunnen zeggen wat voor bloem dit is, maar het ziet er erg artistiek uit vind ik zelf. Helaas zijn de omstandigheden zo niet goed genoeg voor de bloem waardoor deze snel dood ging 🙁

image

image

image

Kleur! En ja, weer roze bloemetjes 😉

image

Ook een van mijn favorieten: lelies! Hier zitten ze in een lage vaas, met mooie grote bladeren. Heel elegant, als je het mij vraagt.

Ik vind eigenlijk alle bloemen mooi en leuk om in huis te hebben. Wat is jouw favoriete bloem?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.