Loading...
Beauty

Hair wonder repair conditioner

In de Beautybox kwam mee: deze ‘hair repair’ conditioner van Hair wonder. Weer een merk wat ik nog niet echt eerder tegen ben gekomen. De merken die ik nog niet zo goed ken vind ik vaak het leukst om uit te proberen. Wie weet kom je een keer een verborgen talentje tegen en heb je daarmee je nieuwe favoriete product gevonden,.. wie weet..!

Ik heb behoorlijk ‘makkelijk’ haar. Het is dan wel erg lang, maar klitten e.d. zijn er al gauw uit, dus eigenlijk elke conditioner maakt mij al tevreden. En deze van Hair wonder dan? 

Het is een sample, en met mijn lange haar dus for one use only. Erg lang heb ik ‘m dus niet kunnen testen, maar na een keer heb ik toch mijn mening al klaar. Uit de tube komt een gewone witte ‘creme’, voor je haar dus. De geur vind ik een beetje chemisch, waar mijn voorkeur totaal niet naar uit gaat. Zoals ik vaak genoeg zeg; ik vind geur erg belangrijk en hou daarbij vooral van zoete geuren. Dat is deze helaas totaal niet.

Maar, een conditioner schrijf ik niet gelijk af enkel op geur! Zeker deze van Hair wonder niet, want hij doet erg goed zijn werk.

Hij zou je haar sterker moeten maken en daarbij ook extra glans geven, en dat lukt! Oke, of mijn haar echt ‘sterker’ is, dat weet ik niet. Zeker omdat mijn haar gezond is, is dit erg lastig te testen. Maar extra glans? Ja, extra veel glans zelfs!

Ik ben onwijs tevreden en baal eigenlijk dat dit tube’tje voor mijn haar maar voor één keer was; mijn haar is lekker glad en makkelijk doorkambaar en voelt eigenlijk aan alsof ik een masker gebruikt heb. Dit kun je echt niet van alle conditioners zeggen!

Mijn eind oordeel is dat ik deze conditioner zeker vaker wil gebruiken, maar dit zou ik met nog meer plezier doen als hij wat lekkerder zou ruiken. Het effect van de conditioner is super en daarom ook zeker een aanrader voor het weer dat eraan komt. Voor meiden met dof en snel geklit haar; Hair wonder is de oplossing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.