Loading...
Geen categorie

H&M spring 2013 catalogus (Want!)

Omdat ik vorige week dus het wekelijkse “1 item, 3 looks” ben vergeten, doe ik vandaag een fashion artikeltje extra 🙂 Ik kreeg de nieuwe catalogus van H&M binnen – spring 2013. Sinds ik ‘m doorgebladerd heb ligt hij als bijbel op mijn nachtkastje! Er staan zoveel leuke items in. Zowel kleding als de home artikelen. Daarom dus een update wat ik uit de catalogus wil hebben… For now.

image

Voor de lente mogen alle kleren natuurlijk weer wat lichter worden, maar ik blijf een liefhebber van zwart. Zwarte tops, jurkjes, leggings… Je kunt dit natuurlijk wel goed combineren met andere items die ervoor zorgen dat het toch een lente look is. Neem bijvoorbeeld de lichtgekleurde jeans, met de zwarte top die ernaast staat (dezelfde als het item van vanochtend maar dan zwart ipv wit) en de mintkleurige blazer erop. Of de zwarte legging met bloemen print en daar een witte blouse op… Nice!

Ik kijk al helemaal uit naar de lente, en helemaal naar het combineren van zulke looks in dat seizoen. Wat draag jij graag in de lente? En heb je de H&M catalogus ook al doorgespit? Wat zijn jouw favorieten?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.