Loading...
Geen categorie

H&M Home: een nieuwe kamer in een handomdraai

H&M Home

Als klein meisje wilde ik al regelmatig ‘mijn kamer veranderen’. Het ging dan om mijn bed in een andere hoek, de kast omgedraaid en mijn bureau naar het raam, bijvoorbeeld. Die tic ben ik nog steeds niet kwijt, want om de zoveel tijd krijg ik ‘verhuis’ kriebels. Ik hoef niet meteen weg uit mijn appartement hoor, maar ik wil dan alles weer eens anders. Nou is het een tikje prijzig om elk half jaar als je meubels opnieuw te kopen en alle muren weer over te verven, maar het kan ook anders! Bij deze twee keer inspiratie, met enkel H&M Home items, die je woon- of slaapkamer een geheel andere feel geven.

Bovenstaand heb ik gekozen voor een blauw thema. Voor degene die blauw nog steeds voor mannen vinden; nee! Turquoise en oceaan tinten zijn super mooi en je kunt er erg veel mee. Bovendien is blauw net als elke andere kleur in zoveel varianten, je kunt altijd zien wat jij de mooiste kleur vindt. Ik heb ervoor gekozen een beetje te spelen met lichtere en donkerdere blauwe kleuren en ik maak het af met glazen items en rustige lichtgrijze kleuren. Ik vind het erg fris ogen en ‘t is toch ook volwassen, nietwaar? Kaarsen en kussens geven een heel andere sfeer aan je kamer!

H&M Home

We live in a black & white world… Zo zie je maar! Ook bij mij thuis bestaat het interieur grotendeels uit zwarte, witte en donkergrijze items. Iets wat de een super saai vind en de ander rustgevend. Ik vind het zelf perfecte items omdat je (net als met kleren) het overal mee kunt combineren! Krijg je dus een keer een groene vaas voor je verjaardag, dan misstaat hij in ieder geval niet 😉

Ook is het handig voor wanneer je dus een keer wat anders wilt. Zet een paar blauwe, roze, paarse, gele (whatever!) kaarsen neer en het oogt anders . Is makkelijk te vervangen, niet duur en kan altijd. Bij deze inspiratie vind ik het erg leuk ook om met verschillende stoffen te spelen; ribbels, glans, wol… alles kan!

Welke items zou jij in je huis of kamer plaatsen; inspiratie 1 of 2?

Alle items zijn online te koop bij HM.com

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.