Loading...
Beauty

Great smell: Watson shower gel

Een tijdje terug bestelde ik met die fijne kortingsactie bij ICI Paris XL de Dior mascara. Vond het een beetje zinloos een heel pakketje te laten komen voor alleen een mascara, dus ik dacht ik bestel er nog iets goedkoops bij. En ja, ook dat kan bij ICI Paris!

Ik heb een hoop verschillende douche gels, ik houd gewoon van afwisseling! Daarom gekozen voor deze twee gels in ‘Olive’ en ‘Pink Grapefruit & Tangerine’. Test, test, test!

Ik was erg benieuwd naar de gels, zeker de olijf. Pink Grapefruit & Tangerine (dat is blijkbaar mandarijn, just so you know) is altijd wel goed; zo’n lekkere frisse fruitige geur. Maar olijf is natuurlijk heel anders. Ik heb geloof ik al eens gezegd dat ik olijven echt ontzettend smerig vind, maar er producten van te gebruiken doe ik graag. Ik weet niet precies waar het aan ligt, maar het werkt heerlijk op mijn lichaam. Of het nou een crème, een douche gel of een lippenbalsem is. Olijf maakt alles zacht!

De flacons hebben een fijne druk dop, dat vind ik toch wel het beste werken onder de douche. Lees: geen flessen die uit je handen vallen of douche gel die langzaamaan al weg druppelt terwijl je de dop dicht doet… Helaas vind ik deze druk knoppen nog wat stroef gaan, dus een klein minpuntje. Maar misschien worden ze in het vervolg wat soepeler. Wie weet. De geur is echt onwijs lekker. Van beide gels, that is. De olijf ruikt niet per se zoet, natuurlijk, maar geeft me een beetje een mediterraans gevoel. Een geur die je toch wel tot rust laat komen, fijn!

De gels zijn dun, maar niet te dun. Ze verspreiden goed uit, maar niet gelijk zo dat alles al op de grond ligt voordat je jezelf lekker gewassen hebt. Het sopt een beetje, maar ook niet teveel. Dus naar mijn mening de beste formule!

De flacons bevatten 250ml, en zeker als je er twee hebt, kun je hier best een tijdje mee doen. Je kunt ze hier bestellen voor maar €3,81 per flacon, goed prijsje toch? Via dezelfde link vind je ook de Watsons scrub, hand wash, hand gel en body butter. Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.