Loading...
Beauty

Golden Rose Velvet matte lipstick nr.15

Golden Rose Velvet matte lipstick nr. 15

Joehoe! Ik heb weer een pareltje te vangen! En dat terwijl ik niet eens uit vissen was… Deze velvet matte lipstick van Golden Rose zat in de afgelopen beautybox, en leek mij het enige écht interessante product. De rest van de beautybox heb ik overigens verloot in een win actie op Instagram, dus volg me ook daar als je op de hoogte wilt blijven van spontane win acties en om makkelijk mee te doen. Afijn, ‘velvet’ is een woord dat we steeds vaker voor lipsticks horen en het houdt over het algemeen in dat ze matte zijn. Zoals deze lipsticks van Chanel, die ik uiteraard als meetstaaf heb moeten gebruiken. Niet omdat ik dezelfde kwaliteit van Golden Rose verwacht, maar omdat Chanel all-time favourite is, en ik wil zijn hoe ver deze budget variant het schopt!

Golden Rose Velvet matte lipstick nr. 15

Afgaand op de huls verwachtte ik een bordeaux lipstick. Niets is minder waar. Natuurlijk heeft de kleur van de huls niet altijd te maken met de inhoud, en oordeel ik nog even verder: de huls ziet er prachtig donkerrood en mat uit. Met gouden letters die GR Golden Rose velvet matte lipstick zeggen.

De lipstick zelf is knal knal en nog eens knal. Ongekend, zo fel dat mijn camera de kleur niet eens goed kan vastleggen! In alle eerlijkheid: ik heb deze foto’s weer eens met mijn iPhone gemaakt want lege camera. Helaas heeft mijn iPhone (4) niet zo’n voorliefde voor neons, en legt felle kleur vaak blurry af. Heel jammer, maar misschien krijg je zo een beeld hoe róód deze lipstick nou echt is.

Golden Rose Velvet matte lipstick nr. 15 swatch

Golden Rose Velvet matte lipstick nr. 15 swatch

Ik heb ‘m even geswatcht op mijn pols en ‘m natuurlijk op gedaan. Zijn jullie niet net zo onder de indruk van deze kleur als ik? Ik weet niet of het me wel helemaal staat, ik lijk nu nog 6 x bleker.. In ieder geval geschikt voor iedereen die zwarte piet gaat spelen! Of mag dat ook al niet meer?

Nou goed. Ik deed de lipstick op en ‘put him to the test’. Het netjes op krijgen was al een beetje lastig. Doordat hij mat is, is hij erg droog. Ga je al maar iets langs de lijnen van je lippen, dan moet je dat natuurlijk wegvegen en dat geeft al snel een zooitje. Hele rechte lijnen zijn me dus niet gelukt en daarom raad ik je aan voor deze lipstick eerst een goede lipliner aan te brengen!

Op mijn lippen voelt de velvet matte lipstick van Golden Rose behoorlijk droog, dat was bij Chanel niet het geval. Ook blijft hij gedurende de dag continu af geven op glazen en mijn eten. Op glazen is het maar een piepklein beetje, maar op mijn eten behoorlijk wat. En na een maaltijd moet de lipstick ook echt weer bijgewerkt worden. Wat glazen drinken is geen probleem, overigens. Al met al blijft hij toch een paar uurtje behoorlijk goed zitten, en ben ik tevreden over de kwaliteit. Hij haalt het niet bij Chanel doordat hij erg droog aanvoelt op mijn lippen en blijft afgeven, dat is bij Chanel wel anders! Ook is het aanbrengen met Chanel makkelijker en ziet dat er sneller uit alsof iemand met verstand ervan het heeft gedaan, haha!

De Golden Rose velvet matte lipstick is o.a. online verkrijgbaar voor zo’n €7,50

Wat vind jij van matte lipsticks?

12 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.