Loading...
Persoonlijk

Goede voornemens (new years resolutions)

Behalve dat 31 december mijn verjaardag is, is het ook de laatste dag van het jaar. De laatste dag van de kalender zonder dat we bang hoeven zijn dat de wereld vergaat. Nee, dit einde van ‘de kalender’ vieren we juist! En hoe vier je dat nou beter dan met familie, vrienden, champagne en goede voornemens?

 

Voornemens zijn er om te maken en te vergeten. Want je moet gewoon altijd doen wat goed voelt. Maar een doel voor ogen hebben, dat is nooit mis. Doe jij ook aan voornemens? Vaak zeg ik ‘oh komend jaar wil ik dit of dat’ maar na een maand of twee ben ik er al niet meer mee bezig. Dit jaar wil ik dat anders aanpakken!

Voor komend jaar heb ik een paar voornemens op een rijtje gezet die ik sowieso waar ik maken.

  1. Mijn propedeuse halen
  2. Werk (voor erbij) vinden
  3. Minstens twee keer per week naar de sportschool gaan, ELKE week
  4. Mijn rijbewijs halen
  5. Elke dag mijn bezoekers verblijden met een nieuw artikel op Supermaxxx.nl
  6. En misschien wel twee artikelen
  7. Het kamertje dat nu nog ‘de rommelkamer’ is omtoveren tot Supermaxxx office
  8. Meer win acties houden op Supermaxxx.nl
  9. Nergens spijt van krijgen
  10. Genieten van alles dat het leven mij brengt

Zo. Wat dacht je d’r van? Zou het me lukken? Ik ga er in ieder geval voor! En als ik ze even vergeet… Heb ik altijd dit artikel nog om terug te lezen 😉 Heb jij ook al een lijstje met voornemens? Tell me!

Tell me about your new year’s resolutions!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.