Loading...
Geen categorie

Getest: Grolsch Stender Red Orange

Oke, girls, sorry! Geen beauty item vandaag, en zelfs geen fashion. Nee, iets héél anders. Maar, het past perfect bij het lekkere weer. En laten we nou hopen dat het lekker blijft, dan heb je in het vervolg nog wat aan dit artikel 😉 Ik vertel je wat Grolsch Stender is én natuurlijk mijn mening erover.

Grolsch Stender bestaat uit twee varianten: Red Orange en Lemon Lime. Ik kreeg Stender Red Orange, een van de ‘Stender’ varianten van Grolsch, met ‘red orange’ dus. Het is een verfrissende dorstlesser met een half procent alcohol. Grolsch ken je natuurlijk van bier, en daar smaakt ook Grolsch stender wel naar. Alleen is dit “bier met een smaakje”. Het is dus eigenlijk een combinatie van sprankelend bronwater, een klein beetje bier en het sap van rode sinaasappel. Nu ben ik gek op rode sinaasappel, dus mijn interesse was snel gewekt.

Ik heb deze blikjes ontvangen om te testen en laten testen door mijn omgeving. Grolsch Stender, is ‘t wat?!

Zoals je op de vorige foto wellicht ook zag, komt Grolsch Stender ook in flesjes. Ik ben van mening dat je drankjes al deze gewoon moet drinken in de verpakking waarin ze komen, het verliest zijn karakter wanneer het in een glas zit. Vind ik. Of je moet natuurlijk een glas hebben dat er voor gemaakt is, dat mag ook! Maar toch even in een glaasje gedaan, zodat je kunt zien hoe het er uit ziet: het lijkt een beetje op cassis, maar dan meer roze. Ook lijkt het gewoon op een frisdrankje, maar dan zit er een beetje bier en dus 0,5% alcohol in.

Ik vind Grolsch Stender Red Orange wel yum, maar niet súper yum. En ik heb er ook echt niet altijd zin in. Ik ben geen bierliefhebber, maar deze kan ik nog wel hebben. Het is zoet en sprankelend, en daardoor perfect voor op een terrasje! Zorg er wel voor dat je Stender Red Orange altijd koud drinkt, anders wordt hij een stuk minder lekker.

Kende jij Grolsch Stender al? Heb je het al geprobeerd, of zou je het proberen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.