Loading...
Beauty

Fun! Neon in de zomer

Misschien loop ik een beetje hard van stapel, maar ik kijk natuurlijk allang uit naar de zomer, dus daar gaan we even fijn over fantaseren. Zeg je zomer, dan denk ik natuurlijk aan heel veel zon, zee, strand en cocktails, maar ook festivals! Ik ben zelf gek op de house festivals hier in de buurt ‘Emporium’ en ‘Dreamfields’ en het gratis festival ‘Dancetour’ is ook vaak erg vermakelijk. Wat ik zelf ultiem vind voor looks tijdens zulke festivals, zeker als de zon goed schijnt is neon. Neon? Yes! Neon nagellak, neon tanktops, neon slippers… bijvoorbeeld. Ik heb laatst een klein beetje geexperimenteerd met het roze maken van de punten van mijn haar (ook al zo festival proof!) en nu ben ik op zoek gegaan naar ultieme neon festival items!

Hier mijn haar alvast, binnenkort komt er nog een artikel over!

Een tip voor neon en opvallend kleur gebruik: don’t overkill it. Als ik mijn haar roze maak, voor een feestje of festival, combineer ik dat absoluut niet met een neon roze top, de hele WOW! factor valt dan weg. Je kunt het wel onderbouwen door bijvoorbeeld nagels te lakken in neon roze, dan vult het elkaar aan.

Een short als deze is ultiem voor festivals. Ik draag zelf niet zulke korte shorts, maar dames met mooie lange benen zien er stunning uit in zo’n short. De kleur is neon oranje en goed te combineren met een luchtige witte top bijvoorbeeld. Shop ‘m hier.

Een klein tasje is altijd handig, en zo een als deze is nog handiger omdat je hem gewoon om je pols kunt dragen en lekker verder kunt dansen. De kleur is lekker intens neon roze, I love this! Shop ‘m hier.

Just what you need. Comfy en knallend: neon sneakers van Vans. Ik zie ze al helemaal voor me onder een lichte jeans short. Shop ze hier.

Een item als deze moet je wel kunnen verantwoorden. Hij zal al gauw een beetje sl*tty staan, dat moeten we niet hebben! Ik denk dat je dit wel echt heel gaaf kunt dragen onder een witte doorschijnende blouse! Short eronder, slippertjes, good to go! Hij is er in meerdere felle kleuren. Shop ‘m hier.

Niet helemaal neon, wel felgekleurd in mijn favo kleur: roze. Met kleine studs langs de randen en een langere achterkant; beetje edgy! Dit is zeker een top die ik zou dragen op een festival. Shop ‘m hier.

Neon nagellak, voor een redelijk prijsje:

piCture pOlish, €11,00

Safari, €1,25

American Apparel, €11,00

Orly, €12,95

Models Own, €7,50 (van de eerste foto) — Deze nagellak bewaar je in de koelkast om de kleur perfect te houden, hihi, dat moet ik proberen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.