Loading...
Geen categorie

Fashion: Welikefashion.com concert outfits

party outfit

Één ding staat vast; ik ga naar het concert van Justin Timberlake. Jawel, a dream come true! Het mag dan nog maanden ver weg zijn, over mijn outfit pieker ik alvast. Zo ben ik nu eenmaal. Er zijn onwijs veel verschillende stijlen waarvoor je kunt gaan bij een concert, dus ik heb vast wat outfits bedacht. Alle items die je hierboven ziet zijn te koop bij Welikefashion.com

De drie outfits zijn in mijn ogen compleet verschillend en hebben elk hun eigen (leuke) dingetjes. De eerste outfit vind ik supergaaf; ik zou ‘m partychic noemen. Heel vrouwelijk maar door de asymmetrie en het bijzondere schouder detail geeft hij net dat extraatje voor een goed feestje (ook leuk voor oud-en-nieuw bijvoorbeeld!)

De tweede outfit is er een waarbij ik nonchalance heb gemixt met vrouwelijk, sophisticated. ‘Gewoon lekker’ een broek en een t-shirt, maar wél een t-shirt met details en een leatherlook broek. Deze maak je makkelijk af met een mooi horloge en shiny pumps!

De laatste outfit is de meest comfy one, maar komt niets tekort voor een feestje of concert in dit geval. Een niet-standaard legging (of is het toch een broek?), een nude glittertop en een eyecatching blazertje. Vergeet daarnaast natuurlijk de ‘statementnecklace‘ niet! Ik heb hier gekozen voor comfy schoenen, zodat je de hele avond door kunt gaan 😉

Welke outfit zou jij kiezen?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.