Loading...
Geen categorie

Fashion: Sneakers i love

sneakers wishlist

Na het stash filmpje van afgelopen weekend is het vast duidelijk geworden dat ik dol ben op hoge hakken. Ze zijn vrouwelijk, elegant en gewoon prachtig. Máár je kunt gewoon niet elke dag op high heels lopen, we zijn niet allemaal Carrie Bradshaw! Daarom staat mijn schoenenkast ook vol met mooie sneakers. Er zijn altijd dingen die mijn hartje begeert, en vandaag heb ik de sneakers die ik echt nog wel zou willen op een rijtje gezet. Ik heb het bescheiden gehouden want er zijn vast nog een honderdtal schoenen waarmee je me blij zou kunnen maken!

De foto hierboven bevat van alles wel wat. Ik vind lage sneakers fijn (ben dol op Nike dunk low), maar hoge sneakers vind ik ook heel gaaf! Ik heb vaak sneakers waar veel zwart of roze in zit. Ik zou graag nog donkerblauwe, rode en grijze sneakers willen!

sneakers wishlist

Op de vorige foto zag je ‘m ook al voorbij komen: nike air max. Mijn naam zit er gewoon in! Hoe kan het dat ik nog geen één paar heb? Misschien doordat ze vaak zo’n €135,- kosten en dat meestal net boven mijn budget gaat. Vroeger was er van air max echt het ‘hardcore’ beeld. Hakkuh! En zo. Nu zijn ze gewoon hartstikke fashion-verantwoord if u ask me. Zelfs tijdens fashion week zag ik er veel mensen mee lopen! Er zijn er ontzettend veel die ik gaaf vind, maar de drie hierboven wil ik als eerst aan mijn collectie toevoegen.

sneakers wishlist

Omdat het weer weer beter wordt, de zomer eraan komt en ze gewoon hartstikke lekker zitten: Converse All Stars. Ik heb op het moment een grijs paar. Voorheen had ik ook zwarte maar die heb ik weg gegeven omdat ze toch te groot waren. All Stars kunnen (mits de goede kleur) bij elke outfit wel leuk staan en zijn voor in de zomer lekker luchtig. Ik wil graag nog een lichtblauw paar (lekker vrolijk) een wit paar (mooi bij jeans) en een zilver paar. Whut? Ja! Die kwam ik ineens tegen en het is lekker eens wat anders.

Wat zijn jouw favoriete sneakers?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.