Loading...
Geen categorie

Fashion: Mijn horloge obsessie

Esprit horloge rose goud

Dat ik een lichte horloge-verslaving heb, is echt geen geheim meer. Ik vind een horloge een ontzettend mooi accessoire en het feit dat ze er in zoveel vormen en kleuren zijn maakt me intens gelukkig! Ik vind het combineren van accessoires met mijn outfit altijd erg leuk, en daarbij komen verschillende soorten horloges goed van pas! Ik vind bandjes van kunststof altijd erg fijn maar de laatste tijd gaat mijn voorkeur toch ook uit naar metalen bandjes. De kleur rosé goud blijf ik prachtig vinden! Ik bezocht Esprit online en liep daar deze schoonheid tegen het lijf.

Esprit horloge rose goud

Rosé gouden horloges komt je veel tegen tegenwoordig, maar dat betekent helemaal niet dat ik er op uitgekeken raak. Vooral dit horloge van Esprit bevestigt het tegendeel. Het is een strak, glanzend, rosé gouden model, maar heeft op de wijzerplaat mooie bloemblaadjes zitten. Deze bloemblaadjes zijn weer ingelegd met glimmende steentjes en dat maakt het horloge uniek. De wijzerplaat bevat geen nummers wat de blaadjes nog beter laat uitkomen.

Op de tweede foto zie je nog een foto die ook uit de webshop van Esprit komt. Hierop zie je het horloge tegen een jeans blouse. Wat matchen die kleuren mooi bij elkaar he!

Het horloge is van het merk Esprit en daarom ook in de Esprit webshop te koop voor €109,00

Wat is jouw meest favoriete horloge op dit moment?

Disclaimer
Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.