Loading...
Geen categorie

Fashion: Mijn favoriete jurkjes van H&M

Favoriete jurkjes H&M

We mogen eindelijk weer eens genieten van mooi weer in Nederland. En zeker bij een graadje of 25 zijn jurkjes dan het beste item dat je kunt dragen. Jurkjes laten je vrouwelijke vormen mooi uitkomen, en zijn met het warme weer ook nog eens lekker luchtig. In verschillende vormen, kleuren en lengtes heb ik mijn favorieten uit de H&M webshop gekozen. De prijzen variëren van 9,95 tot 49,95 en ik heb ook nog een paar fijne basics uitgekozen.

Favoriete jurkjes H&M

Prijzen v.l.n.r. 14,95 / 19,95 / 29,95 / 34,95

De mooiste jurkjes in de zomer vind ik die met een lichte/pastel kleur. Zo vind ik mintgroen erg mooi maar ook zachtroze tinten zijn prachtig! Zelf draag ik het liefst jurkjes van katoen, dat is een luchtige stof en neemt ook minder gauw zweetplekken en vervelende geurtjes op dan bijvoorbeeld chiffon of satijn. 9 van de 10 keer combineer ik jurkjes met leuke slippers of sandaaltjes, en daar hoort ook altijd een zonnebril bij natuurlijk!

Wat vinden jullie trouwens van het kobalt blauwe jurkje? Eens heel wat anders dan die zachte tinten, maar zo sophisticated! Een perfect jurkje om overdag mee door de stad te slenteren en ‘s avonds in uit eten te gaan!

Favoriete jurkjes H&M

Prijzen v.l.n.r. 39,95 / 39,95 / 49,95

Deze jurkjes ogen al iets serieuzer, en de prijzen ook. Mocht ik deze jurkjes hebben, zo ik ze bewaren voor iets specialere gelegenheden. Zoals bijvoorbeeld een zomerse persdag of een lunch met de schoonfamilie 😉

Ik ben normaal niet zo van de bloemenprints, het staat me ook niet. Maar het eerste jurkje is goed in balans. Het wit gecombineerd met de felle kleuren vind ik erg gaaf. Daarnaast staat een jurkje in precies hetzelfde model, wat ik erg mooi vind. Ook weer zo’n sophisticated kleur!

Het derde jurkje is het ‘speciaalst’ en waarschijnlijk niet een die je standaard op een zomerse dag draagt. Toch vind ik ‘m zó mooi dat ik ‘m wel moest laten zien. Het is een bandeau jurk (dus zonder bandjes of mouwen) in zwart en wit (wat ik áltijd goed vind) met geprint design. Prachtig feestelijk! (BBQ party anyone?)

Favoriete jurkjes H&M

Alle vier de jurkjes zijn 9,95

Om mijn favorieten mee af te sluiten nog vier (soort van) basics voor een prikkie. Dit zijn jurkjes die ik het meest zou dragen. Voor een tientje en van een fijne stof. In egale kleuren zoals zwart of met een leuk printje. Toevallig zijn beide printjes dit keer nogal katachtig… 😉

Het derde jurkje vind ik het mooist. Niet per se door het model (want dan vind ik de laatste weer het leukst) maar door de unieke print. Luipaard gecombineerd met roze bloemen. Luv it!

In de webshop van H&M zijn veel basic jurkjes te vinden die eigenlijk iedereen wel staan en lekker betaalbaar zijn. Ze zijn makkelijk te combineren met je favoriete accessoires en zorgen ervoor dat je in no-time klaar bent voor zomerse dagen. Enjoy!

Wat is jouw favoriete zomerse jurkje?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.