Loading...
Geen categorie

Fashion: H&M favorites

Dat ik dol ben op zwarte kleding mag duidelijk zijn. Maar van een beetje kleur kan ik ook best wel houden. Ik heb drie zwarte favorieten uit de webshop van H&M op een rijtje gezet voor je. En als je even verder leest zie je welke outfits (met kleur) ik zou kiezen als ik zomaar drie outfits zou krijgen! Oh dreams, dreams…

Ik ben gek op blousejes, vandaar de eerste keus hierboven. Hij is geweldig te combineren met werkelijk alles – multifunctioneel! Daarnaast de asymmetrische jurk; ik heb er niks van, maar vind asymmetrische kleding ook erg gaaf. Vooral dit jurkje: classy en edgy! Als derde nog een kenmerk wat ik erg mooi vind: lange achterkanten. Ik heb al een top en een blouse met een extra lange achterkant, daar kan deze jurk dan ook wel bij. Zelf vind ik dat erg vrouwelijk.

Laten we er van uitgaan dat het gewoon heerlijk weer wordt de komende tijd. Dan kan een jurkje als deze toch behoorlijk goed van pas komen. Ook een iets langere achterkant, en een heerlijk frisse kleur! Ik vind de kleur erg mooi combineren met goud, vandaar de armband die ik erbij koos. Van de week kwam ik de heels tegen, waar ik opslag op verliefd was. En natuurlijk koos ik de tas vanwege de kleur die enigszins overeen komt met de heels. Lekker zomers dit!

Van deze outfit word ik gelijk vrolijk; helemaal supermaxxx-proof! Je ziet vaker outfits van H&M voorbij komen, en ook zeker die hier op lijken. Ik ben gewoon gek op een oude vertrouwde spijkerbroek, en lekker loszittend t-shirt en een mooi jasje! Daarbij zijn de heels plateauzolen, can’t live without them! *gooit in winkelmandje*

Ah. Nog zo een! Helemaal fijn, ook voor als het goed weer is. Een fijne luchtige top, in een mooie kleur ook nog. Een donkergrijze broek (favoriet!) en mooie vrouwelijke, zomerse slippertjes. Oh, en een knapzakje natuurlijk! Nee, deze tas kun je om je schouder dragen, maar ook gewoon in je hand. Ik vind ‘m erg leuk vanwege de vorm, en de ruimte!

Als jij items van H&M mocht kiezen, welke zou je dan absoluut niet laten hangen? En welke van deze outfits is je favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.