Loading...
Geen categorie

Fashion: H&M dag en nacht outfits!

Ik vind shoppen heerlijk. Echt. Heerlijk! En als ik er geen geld voor heb, online window shoppen. Ook heerlijk. Vooral bij H&M. Online heb je daar de ‘paskamer’ functie en kun je outfits op een ‘model’ passen. Zo zie je hoe een kledingstuk er uit ziet maar kun je ook vast dingen bij elkaar matchen. Just for fun maak ik soms wat H&M outfits, en vandaag laat ik er een paar zien! Ik heb een aantal lente/zomer outfits voor overdag en wat mooie dingen voor ‘s avonds. Kijk mee, kijk mee!

Als eerst (bovenste foto) heb ik een lekker lichte en luchtige outfit gemaakt. De blauwe kleur komt vaker terug maar ik heb wel gekeken of de kleuren niet teveel van elkaar verschillen in contrast. Heel rokje is lekker girly en het blousje geeft het juist weer een beetje edge.

Bij deze outfit heb ik gekozen voor een beetje de nude kleuren. Het jurkje heb je al eens eerder gezien in een artikel, I still love it! De kleuren van de plateu sandalen en de clutch heb ik ook bij elkaar gematcht. Het is een outfit die je in de lente fijn kan dragen op deze manier, of met een jasje er over als het wat frisser is. En in de zomer gewoon zonder legging.

Dit noem ik de shopping-outfit. Lekker comfy voor een dagje in de stad, niet te warm niet te koud (ligt aan het weer, maar droom even mee..) en makkelijk aan en uit te trekken als je een nieuwe outfit gaat passen 😉 Ik vind de peplum top erg gaaf!

Voor de wat stoerderen onder ons. Ik zou dit zelf ook echt wel dragen. De blauwe kleur samen met zwart vind ik super. De sneakers hebben een plateuzool en dat geeft de outfit op een subtiele manier ook iets rock chic’s mee. De achterkant van de blauwe top vind ik erg mooi.

Hier beginnen de avond outfits. Voor als het wat kouder begint te worden, je uit eten gaat of een nachtje door trekt met drankjes. Dit zijn allemaal wel typische supermaxxx-outfits, vind ik zelf.

Ik ben dol op blazers en op donkere broeken. Ik geloof zelfs dat ik de broek van deze outfit nu aan heb… hihi De top heeft een blauwe aztec-like print die de outfit iets fris mee geeft.

Deze sjaal vind ik zo mooi! De sjaal is echt de eye-catcher van deze outfit. Ik begin door te krijgen dat ik dol ben op zwart/wit outfits. De top is mouwloos. Het jasje heeft weer iets stoers en ik vind de combinatie met de witte broek en de streep-top echt perfect.

Dit is echt een van mijn favorieten. Ik vind dat jasje echt zo mooi! Op de top staat Kanye West (yes, big fan :-)) Weer een donkere/grijze broek en de sjaal is een leuke accessoire die met de kleuren helemaal matcht. En zijn die plateau sandalen niet super cool? Luuuv.

Last but not least. Een outfit voor een speciale gelegenheid. Althans, zo zie ik het voor me. Vrouwelijk, chic, en just the way I like it: zwart. De blazer heeft een soort barok print en de heels zijn peep-toes. Kijk die achterkant van het jurkje, echt waaauw toch!?

Ik geloof dat het wel duidelijk is waar ik van hou in outfits. Welke van de outfits is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.