Loading...
Geen categorie

Fashion: Een stijlvol 2014, budgetproof!

catwalk braid

2014 wordt het jaar van ‘stijlvol’ voor iedereen. Dat houdt in dat het niet altijd al te veel kan kosten, en vandaar wat budgetproof tips om toch stijlvol 2014 door te komen. Stijlvol hoeft namelijk niet alleen om je kleren te gaan! Denk bij stijlvol ook aan accessoires en haarstijlen. Favorieten van mijzelf, en nooit outdated, zijn losse vlechten of een visgraatvlecht.

visgraatvlecht

Vooral voor meiden met halflang tot lang haar is dit een goede optie: vlechten die niet al te netjes zitten. Laat er gerust wat plukjes uitspringen, of trek de vlecht een beetje uit elkaar wanneer je ‘m al vastgebonden hebt.

De visgraatvlecht maak je net iets anders dan een gewone vlecht, maar is niet heel moeilijk. Hier maak ik binnenkort een tutorial van! Maak met je visgraatvlecht bijvoorbeeld eerst een staart of laat ‘m juist langs de zijkant van je hoofd lopen.

Vlechten zijn ook budgetproof mooi te maken door er een lint doorheen te vlechten of door een leuke strik om je elastiekje te maken. Plak wat strass steentjes in je vlecht wanneer je een feestje hebt en de titel ‘stijlvol’ is geheel voor jou!

Hou je niet van al te veel poespas voor in je haar en vind je een hoge staart of lekker los ook helemaal prima? Snap ik helemaal! Er zijn natuurlijk ook andere accessoires waarmee je je outfit stijlvol afmaakt. Ga een keer los met alle armbandje die je hebt, ga voor glimmende kettingen en oorbellen of natuurlijk een glimmende iPad mini hoes voor je iPad! Het zijn vaak de kleine dingetjes die je outfit afmaken. Zo kun je jouw Samsung net wat extra’s geven door bijvoorbeeld Samsung Galaxy S4 accessoires of Galaxy Core accessoires. Wat voor soort accessoire je ook kiest, zorg dat het totaalplaatje klopt en jij er helemaal modebewust uitziet. Stijlvol 2014? Yes please!

Disclaimer

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.