Loading...
Geen categorie

Fashion: Een blauwe handtas is HOT

Blauwe handtassen

Een tijdje terug zag ik bij H&M een geweldige pastel blauwe handtas. Ik geloof dat hij €39,90 kostte. Ik was in luuuv maar heb al zoveel tassen dus bleef twijfelen. Uiteraard, toen ik zeker wist dat ik ‘m tóch wilde, kon ik ‘m nergens meer vinden. Tijdens mijn zoektocht online kwam ik nog veel meer moois tegen, in het blauw. Een blauwe handtas heb ik nog niet, maar kijk eens hoe fabulous ze zijn! Hierboven zie je 6 van mijn favorieten en als je verder leest vertel ik je ook wat ze kosten en waar je ze kunt kopen!

1. Liu-Jo, €169,00 / 2. Guess, €165,00 / 3. Paul’s Boutique, €81,47 / 4. Michael Kors €350,00 / 5. Furla €379,95 / 6. iwantthatmusthave €35,00 

Onder de links vind je van elke tas de webshop waar deze verkocht wordt. Goed nieuws dus, je hoeft niet eens weg om zo’n beauty te scoren! 😉

Net als elke andere kleur zijn blauwe handtassen in een miljoen tinten te krijgen, ik vind pastel blauw erg mooi, maar het donker blauw van de Michael Kors tas is ook prachtig!

Mijn favoriet van de zes is nummer drie, van Paul’s Boutique. Een merk waar ik nog nooit van had gehoord, maar ik zag ‘m en was verkocht. Voor een prijs van iets meer dan tachtig euro is hij ook nog best betaalbaar (of laten we zeggen: haalbaar). Ik moet altijd moed bij elkaar verzamelen om het uit te geven, dus hij is nog niet naar me onderweg. De Paul’s Boutique tas is van rubber en daarmee toch een beetje apart en uniek. De kleur is ontzettend opvallend en moet prachtig zijn bij een all black outfit. Ik wil dit!

De Candy Bag van Furla vind ik al een tijdje ontzettend leuk. Ze zijn wel vergelijkbaar met de Paul’s Boutique tas denk ik. Het leuke aan deze candy bags is dat ze doorzichtig zijn, maar toch kleur hebben. Yum! Wel erg prijzig en daarmee voor mij (nog) niet aan de orde.

De enige tas in het lijstje die écht betaalbaar is, is de “it-bag” van iwantthatmusthave. Het is obviously een knock-off en daarom kost hij maar €35,00 — toch erg leuk door de baby blauwe kleur. Lekker zomers!

Helaas heb ik nog niet de betaalbare, prachtige, pastel blauwe H&M handtas kunnen vinden, maar inspiratie genoeg! Ook op zoek naar een (licht)blauwe tas? Er is keuze genoeg!

Welke van de zes handtassen hierboven vind jij het mooist?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.