Loading...
Geen categorie

Fashion: celeb budget outfit – Mila Kunis

image

Joehoe! Het is weer zaterdag, en dat betekent nieuwe inspiratie all the way from the celebs. Op verzoek van een vriendinnetje heb ik deze week Mila Kunis. Ik geloof dat ze als mooiste vrouw van de planeet gekozen is. And yes, I LOVE HER TOO! Zeker na het zien van de film ‘Friends with benefits’! Mila is zo iemand die er altijd leuk uit ziet, en zelfs als ze er niet leuk ziet, dan nog is ze super pretty! Dat gaan we dus even fijn nadoen 🙂 Ik heb de outfit hierboven geshopt, en guess what? Hij is weer lekker betaalbaar. Enjoy!

image

Don’t you just love this? Ik vind het perfecte kleuren zo samen. Wel veel verschil (twee kleuren groen, twee poeder kleuren en wat goud in de accessoires), maar het gaat juist prima samen. Met de accessoires kun je lekker spelen, en lange ketting zou ook leuk zijn. De tas kun je ook in veel verschillende kleuren nemen. Ik heb deze tas gekozen omdat ik toch altijd probeer een outfit te creëren die veel op de celeb lijkt.

De jeans is een simpele low cut jeans van H&M, hij is maar 10eu! Wat ik zelf bij high heels mooi vind staan, is wanneer de broek iets te lang is en hij dus wat gekreukeld boven de heels vallen. Oh ja, deze high heels zijn ook weer iets anders, maar de kleur komt redelijk overeen. Het zijn peep toes en ze zijn zeker voor de lente geschikt met de mooie poederroze kleur! De top van Mila heeft een V-hals, maar zo een kon ik niet met de juist print vinden. Dit shirt heeft dus een hoge hals, maar zoals ik al zei; dat staat leuk met een lange ketting!

Wat vind jij van de outfit? De kleuren zijn niet helemaal Supermaxxx, maar ik vind het een perfecte combinatie. I see it happening! Zou jij dit dragen?

Hier kun je het in ieder geval shoppen:

  1. H&M — €4,95
  2. Forever21 — €17,75
  3. H&M — €9,95
  4. Forever21 — €31,75
  5. Welikefashion.com — €54,95 (Nu sale: €38,47)
  6. H&M — €9,95

Totaal prijs: €112,85

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.