Loading...
Geen categorie

Fashion: 8 x Little Black Dress

Favorite LBD

Isn’t she lovely? De Little Black Dress (LBD) moet mijn meest favoriete fashion item ever zijn. Ik draag ze dan wel niet dagelijks, en eigenlijk niet eens wekelijks, maar ze kunnen áltijd. In zoveel verschillende vormen en maten en als zoveel verschillende looks te dragen. C’mon! You gotta love an LBD! Ik heb 8 favorieten op een rijtje gezet ter inspiratie, en misschien kun je ze bestellen voor kerst of oud en nieuw! Mijn goedkeuring heb je alvast 😉

In de zomer draag ik wel jurkjes zonder mouwen, maar dat is het nu helaas niet. Voor kouder weer vind ik jurkjes met een (half)lange mouw eigenlijk leuker. Waarom ik dan toch voor de linkse twee jurkjes gekozen heb ligt aan de stof. De eerste heeft een glanzende katoenstof, en een leuk detail bij de middel. De tweede is lederlook; super sexy!

De rechtse twee jurkjes zou ik nu meteen aantrekken. De laatste misschien eerder bij kerst of een chique diner. De kralen accenten e.d. zijn niet echt voor overdag. De eerste vind ik wél voor overdag en eigenlijk voor altijd. ‘S ochtends, ‘s middags, ‘s avonds, op school, kantoor, diner, ga zo maar door. De leren accenten op de schouder maken het nog een beetje edgy. LOVE this!

Favorite LBD

Dan hebben we vier jurkjes die wat vrouwelijker zijn. Voor zover een jurkje nog niet vrouwelijk is. De meeste linkse vind ik onwijs leuk doordat de rok aan de achterkant langer is. Ook zie je onderaan de onderstof nog een beetje en dat vind ik gewoon erg mooi. De tweede is ietwat girly, maar met een legging of maillot en een blazer ook gewoon dagelijks te dragen. De hals is aangevuld met kant, sexy!

Nummer drie is van alle bovenstaande jurkjes de nummer 1 van sexy. Want wie vindt strapless nou niet sexy? Bovendien heeft het jurkje een soort krokodillenprint, rawr!

Het laatste jurkje is mijn all-time favorite. Ik wil ‘m al zo lang! Hij is van een prachtige zachte stof, die je ladylike curves extra benadrukt. Extra vrouwelijk door de strik om de middel, de halfronde mouwtjes en de elegant vallende halslijn. En als laatste; een opening bij je rug. Zo mooi!

Wat is jouw favoriete LBD? En hoe vaak draag je er een?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.