Loading...
Beauty

Event: Hema persdag februari 2014 pt.2

Hema persdag 2014

Het was alweer even geleden; zowel de persdag als het eerste deel van dit verslag. Jawel, Hema persdag februari 2014. Hij was prachtig! Eerder schreef ik vooral over de home-artikelen en mode. De post van vandaag wijdt ik aan de beautyproducten van Hema. Althans, degene die ik op de persdag tegenkwam. We begonnen met een mooie ‘tour’ naar het verleden. In cases lagen heel veel oude (echt, oud!) producten van Miss Helen en zo. Uiteraard laat ik ook nog wat nieuws zien. Kijk mee!

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Het was ontzettend leuk om te zien, en, schaam, herkenbaar. Oude Miss Helen producten! Jaren terug werden ze verkocht en ik herken sommige dingen echt nog. “Mijn eerste make-upjes!” werd er door iedereen geroepen. Je ziet hierdoor echt wat een transformatie Hema door de jaren heen heeft meegemaakt. Ik kan naar de foto’s nog uren staren, wat een nostalgie.

Hema persdag 2014

Verder natuurlijk ook veel ‘moderne’ producten, die al in de winkel lagen. Ik ben dol op deze items omdat ze rust en vrolijkheid uitstralen. Strakke verpakkingen en mij geven ze een ‘clean‘ gevoel. Like!

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Het allermooiste moest nog komen natuurlijk. De nieuwe make-up producten! Ook hiervan ligt al een deel in de winkels, maar er zitten ook producten bij die er, nu echt, bijna aankomen!

Waar ik ontzettend benieuwd naar ben zijn de nieuwe blushes e.d. De verpakkingen zijn veranderd en zijn nu plat van de bovenkant waardoor ze makkelijk stapelbaar zijn, fijn! Ook zijn er mooie gekleurde eyeliners en dikke potloden. Leuke (nieuwe) nagellak. En alles is ontzettend goed gepigmenteerd! Over de houdbaarheid e.d. kan ik natuurlijk nog niets zeggen, maar het ziet er zeker veelbelovend uit. Ik ga absoluut hier en daar wat scoren om te reviewen!

Hema persdag 2014

Dan absoluut mijn afdeling: huidverzorging. De lijn is compleet vernieuwd én uitgebreid. De verpakkingen zijn rustig en strak en er zijn nieuwe lijnen speciaal voor de ‘oudere’ huidjes.

Hema persdag 2014

It’s my beautiful skin day” is voor de jonge huid en bevat een hoop producten als serums, dag- en nacht crèmes e.d. Hiervan heb ik al twee producten gescoord, die zag je in deze shoplog.

Hema persdag 2014

Vervolgens is er “Hello mirror guess my age”. Leuke quote, als je het mij vraagt! Deze lijn is opgesplitst in drie lijnen die staan voor een bepaalde leeftijdscategorie. Zo heb je 30+ 40+ en 60+ Omdat iedere huid net wat anders nodig heeft. Net zo mooi verpakt, lekker strak, rustig en zelfs een beetje professioneel!

Ik ben voldaan. Hema komt namelijk weer met veel moois en ik hoop er nog een hoop van te kunnen reviewen. Welke producten heb jij al gebruikt en wat vond je ervan?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.