Loading...
Beauty

Event: Hema persdag februari 2014 pt.1

Hema persdag 2014

Afgelopen donderdag was ik bij een van de leukste pers events waar ik tot nu toe geweest ben. De Hema persdag! Een nieuwe, aangevulde collectie op gebied van kleding, home accessoires en beauty producten mocht ik komen bekijken in het Hema hoofdkantoor in Amsterdam. Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad met een hoop leuke bloggers die er ook waren. Benieuwd wat ik allemaal gespot heb? Vandaag laat ik je het eerste deel zien: in home en tuin accessoires, valentijn, mode, lekkernijen en DIY producten. Morgen een extra artikeltje dat compleet gericht is op de beauty afdeling van Hema!

Hema persdag 2014

Het eerste waar ik tegen aan liep, en waar ik zelf waarschijnlijk het minst aan heb (wegens gebrek aan tuin), zijn deze tuin artikelen. Er zijn leuke handige items voor het picknicken en tuinieren. Allemaal in mooie groen blauwe prints!

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Bovenstaande foto’s laten mijn absolute favoriet op home gebied zien. Kussentjes en dekentjes zijn écht mijn ding, grijs, fel roze en turquoise zijn écht mijn kleuren en deze knusse indeling maakt mij helemaal gelukkig. Het duurt vast niet lang meer voordat een aantal van deze items ook in mijn ‘home‘ te vinden zijn!

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Nog een favoriet in casa Supermaxxx én bij Hema zijn vrolijke maar stijlvolle accessoires als kaarsen en vazen. Er is ontzettend veel te vinden in de turquoise kleur maar ook roze mag niet ontbreken. Je ziet witte vazen met een soort ananas/dennenappel print. Erg mooi abstract, waar ik ook wel van houd. Mooie aanvulling voor op een gekleurde plank of voor een gekleurde muur!

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Voor in de keuken is er ook genoeg te vinden, en zoals ik van de week nog zei: Hema heeft altijd wel iets dat je kunt gebruiken! Zoals bijvoorbeeld een gezellig gekleurde waterkoker, mooie handdoekjes of leuke sponzen. Ook erg leuk vind ik de opberg dozen in mooie kleuren en met abstracte print. Of de vershoud dozen! Daar kun je er ook nooit genoeg van hebben, right?

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema is all about simplicity en felle kleuren. Ben je ook zo dol op nieuwe agenda’s, notitie boekjes, mappen, gekleurd tape, pennen, stickers en ga zo maar door? De bureau accessoires van Hema zijn weer rijkelijk aangevuld!

Hema persdag 2014

Voor de creatievelingen onder ons, waar ik net niet onder val: er zijn bij Hema leuke turquoise en roze naaimachines te krijgen! Ook vind je er leuke cadeau verpakkingen en items om lekker mee te knutselen.

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Op naar de mode afdeling! Hema is vast klaar voor de zomer, je kunt hier weer heerlijk shoppen voor bikini’s en zonnebrillen. Wat lingerie betreft: ik had gewild dat ze ook wat grotere maten hadden, want er zit veel moois tussen! Weer de bekende felle kleuren maar ook veel kant. Zie je trouwens die roze badjas? I love it!

Op de laatste foto zie je een jasje dat ik zelf érg leuk vind. Ik geloof dat deze maar €19,00 kost!

Hema persdag 2014

Ik denk dat ik valentijn dit jaar over sla, maar Hema doet dat niet. Ga jij ook weer voluit op deze dag van de liefde? Bij Hema kun je terecht voor leuk inpakpapier, tape met printjes, mooie cadeau verpakkingen, lekkernijen en leuke kaarten natuurlijk. Mierzoet allemaal!

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema persdag 2014

Hema heeft ons, bloggers, erg goed behandeld op deze persdag want er lag ontzettend veel lekkers te eten en te drinken. Ik krijg er nu al weer trek van! Natuurlijk kun je dit ook in de winkel krijgen; er is veel keus voor taartjes, cake, pasen en ijsjes! Op de laatste foto zie je biologisch bosvruchten ijs. So deliciousHema bedankt voor deze gezellige persdag!

Wat denk jij te gaan scoren voor je huis, slaapkamer of misschien kantoor?

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.