Loading...
Beauty

Etos nagellak long lasting & quick dry

Ik heb nog niet zo lang geleden al een artikel geschreven over nagellak van Etos (lees hier). Dit ging over de mini’s die ik toen per toeval 5 voor een euro mee kon nemen. Ik heb daardoor een liefde gecreëerd voor de budget lak van Etos. Vandaag breid ik die uit door te vertellen over de standaard lakken in hun assortiment.

image

Op ‘t moment heb ik er (maar) drie, heb met mezelf afgesproken deze maand sowieso geen nagellak te kopen. Hoe graag ik ze ook test! 🙁 Anyway, het zijn er maar drie, maar ze zijn wel errrrug fijn. De lakjes bestaan uit de ‘long lasting’ lak en de ‘quick dry’ lak.

image

Het assortiment van Etos nagellak is behoorlijk groot. Zo hebben ze natuurlijk ook verschillende topcoats (denk ook aan crackle) en hebben ze lakjes om een french manicure te maken. Ik heb eerst gekozen voor de donkergroene en kocht er later de paarse shimmer en de koraalroze bij. Misschien wel het fijnst aan deze lakjes is dat de kleur op je nagel precies is zoals je verwacht. Ik heb wel eens dat ik een potje lak zie dat er bijvoorbeeld mintgroen uit ziet, maar wanneer je ‘m lakt is ‘ie lichtblauw. Bij Etos nagellak is dat niet het geval!

image

De groene dekt in één keer goed maar is net wat mooier met twee lagen, de paarse shimmer dekt sowieso in één keer en de koraalroze heeft wel een tweede laagje nodig. Maar dan weet je ook dat je mooie nageltjes blijft houden!

De long lasting lakjes blijven naar mijn idee net een dagje langer zitten dan bijvoorbeeld de nagellak van Essence. Ik denk dat het ook ligt aan hoe je lakt; basecoat ja/nee topcoat ja/nee dubbele laag lak? Wat betreft het lang blijven zitten denk ik dat ze nog wel eens aan Essie kunnen tippen. Echt fijn!

image

Het andere lakje is een quick dry lakje, en daar zul je echt verbaasd van staan. Deze droogt wel zo snel! Ik lakte van de week mijn nagels terwijl ik een aflevering van The Kardashians keek; ik werd even afgeleid (een seconde of 3,..4..) en had maar een halve nagel gelakt. Ik wilde dus bij lakken, maar het eerste gedeelte was al droog! Focus, Maxime, Focus! Supersnel droog dus, zeker een pluspunt.

In z’n totaliteit zijn de lakjes van Etos echt super dus. Goeie dekking, snel genoeg droog, mooie en veel kleuren.. En natuurlijk; de prijs! Daar kun je echt niet over klagen. Ik geloof dat een potje (van 5ml) iets van €2,49 kost, goed te doen niet waar?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.