Loading...
Beauty

Essence nail art special effect toppers

Jullie zijn gek op nagellak, I know, net als ik! En als je gek bent op nagellak, dan ben je gek op Essence. Essence is een budget make-up merk met een heeeeleboel leuke kleuren nagellak! En dat niet alleen, Essence heeft ook een ‘nail art’ lijn. Hier vindt je handige tools om je nagels mee te versieren, stickertjes voor je nagels én speciale nagellakjes zoals bijvoorbeeld deze special effect toppers.

image

De special effect toppers zijn top coats met een ‘speciaal effect’. Deze twee hebben een glitter effect waarvan de linker een subtiel roze/paars glittertje heeft en de rechter wat grovere holographic glitters.

Om ze te laten zien heb ik voor beiden toppers een gewone nagellak gekozen die er qua kleur bij past. Je kunt natuurlijk ook juist een heel andere kleur kiezen, voor een ander effect!

image

Ik heb gekozen voor ‘Nice is Nice’ van Essie. Dit is een van mijn favoriete lakjes, en ik dacht dat de kleur wel mooi zou staan bij de subtiele glitters van de eerste topper die ‘holo topping, please!’ heet.

image

I’m in love. Deze effect topper ziet er niet eens uit als topcoat maar veranderd je nagellak gewoon in een nieuw ding! Vooral bij deze lila kleur van Essie vind ik ‘m erg mooi staan. Ik vermoed dat hij ook erg mooi zal staan bij blauw tinten (soon more?) en evt. donkere kleuren als grijs…

image

Voor de tweede effect topper koos ik als basis een zilvere lak ‘be my millionaire’ van Catrice. De effect topper heet ‘hello holo’. De glitters daarvan zijn wat groter en grover en het lakken ervan lijkt op lijm met glitters… Iets minder. Wel leuk is dat je hier in het licht echt kleur verschillen ziet. De glitters gaan van zilver naar de regenboog kleuren zegmaar; echte holographic dus!

image

Hoe meer laagjes holographic je lakt, hoe duidelijker het effect. Bij de eerste topper heb je aan een laag wel genoeg, voor het effect op de foto. Bij de tweede topper zijn twee laagjes sowieso aan te raden, voor meer glitter: meer laagjes!

Welke effect topper vind jij het leukst?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.