Loading...
Beauty

Eerste indruk Sally Hansen Miracle Gel

Sally Hansen Miracle Gel

Ik geloof dat we nu ongeveer een maandje van een innovatief product van Sally Hansen mogen genieten: de Miracle Gel. Gelnagels en gel nagellak zijn de laatste maanden razend populair, maar brengen vaak ook een hoop gedoe én een groot kostenplaatje met zich mee. Hoewel we van budget nog niet kunnen spreken, speelt Sally Hansen prima in op de hype door een gelnagellak te presenteren die enkel een gel topcoat nodig heeft om hetzelfde effect als gelnagels te creeren. Yes, dat lees je goed. Geen gedoe met lampen, extra lagen of moeilijk verkrijgbare producten. Gewoon een lak (inmiddels in 47 kleuren verkrijgbaar) die je aflakt met een top coat en je bent voor minstens een week good to go! Ik test nu eerst de Malibu Peach lak met de topcoat en geef je mijn eerste indruk!

Sally Hansen Miracle Gel

De potjes zijn behoorlijk groot met een inhoud van 15ml. Het kwastje is wat breder, en dat lakt ontzettend makkelijk! De topcoat is uiteraard gewoon doorzichtig, maar zit dus wel in een zwart potje. Ik vind het maar mooi allemaal!

Sally Hansen Miracle Gel Malibu Peach swatch

Sally Hansen Miracle Gel Malibu Peach swatch

Dit is dus Malibu Peach. Meestal als je een ‘peach’ oftewel perzik kleur lakt, valt hij meer roze uit. Daar hoopte ik deze keer eigenlijk ook op, naar mijn mening is ‘ie te veel peach (eigenlijk zoals hij hoort, whoops!) – te veel oranje.

Zowel de miracle gel gekleurde lak als de topcoat zaten binnen een mum van tijd op mijn nagels. Ik heb Malibu Peach met twee laagjes gelakt (dat wordt bij elke kleur aangeraden) maar denk achteraf dat een derde laagje ook nog wel mooi was geweest. Dan ben je dus wel even bezig, maar het resultaat mag er wezen. Ik denk met een minuutje of 5 dat ik de tweede laag kon lakken, en toen heb ik een minuut of 10 gewacht voor ik de top coat aanbracht. Niets over te klagen!

Door een bepaalde stof in de lak, hardt de lak uit naar mate de tijd vordert. Dat kan dus al bij gewoon daglicht en daar is geen speciale lamp voor nodig. Lekker makkelijk, als je het mij vraagt! Aan het eind van het proces voelt de lak ontzettend hard aan, maar glanst hij ook ontzettend mooi. Ik merk wel dat deze lak steviger is dan een ‘gewone’ nagellak. Ik hoop dan ook dat hij dus langer blijft zitten. Een volle week zonder chippen zou moeten lukken, volgens Sally Hansen.

Ik heb de lak er nog geen week op zitten, maar als je benieuwd bent hoe lang ik met deze mooie gelakte nagels doe, hou dan mijn Instagram en/of Facebook pagina in de gaten!

De Miracle Gel van Sally Hansen kost €11,99 evenals de top coat. Niet bepaald goedkoop, maar voor kwaliteit moet je wat over hebben! Als ik merk dat mijn nagels echt een gehele week onbeschadigd blijven, vind ik die prijs het zeker waard! (Bedenk wel, Essie is ‘gewone’ lak en kost ook een tientje!) — De Sally Hansen Miracle Gel is o.a. te koop bij Bol.com

Wat vinden jullie van de kleur ‘Tea Party‘? Die zou ik ook graag nog proberen!

13 comments
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.