Loading...
BeautyMyStyle

Duurzaam: Fresh Therapies natuurlijke nagellak remover

image

Via Shizo.nl ontving ik dit fijne testsetje van fresh therapies, om te testen voor MyStyle. Fresh therapies is een merk dat 100% natuurlijk is en een nagellak remover heeft weten te ontwerpen die compleet vrij is van chemicaliën en irriterende geurstoffen. Met deze natural nagellak remover won fresh therapies dit jaar een prijs voor best vegan beauty product. Dat beloofd wat! Ik ontving een setje met een nagellak remover sample, een aantal speciale doekjes ervoor en nagellak remover wipes (doekjes die kant-en-klaar te gebruiken zijn).

image

Ik ging aan de slag met de doekjes en de remover sample. Mijn nagels konden immers wel dringend een wasbeurtje gebruiken!

De doekjes zijn vierlaags gevouwen, en zo heb ik ze ook laten zitten tijdens gebruik. Hier kom ik zo op terug! Ik deed enkele druppeltjes van de remover op het doekje en ging aan de slag.

image

Ik was echt bang dat het schrob-werk zou worden. Ik heb vaker natuurlijke remover gebruikt en óf die waren uit eindelijk toch niet zo natuurlijk als je dacht óf waren niet sterk genoeg waardoor je echt lang bezig was met verwijderen. Deze nagellak remover van fresh therapies heeft me echt doen verbazen; slechts enkele keren heen en weer wrijven en mijn nagellak is compleet verwijderd.

Mijn nagels zijn in een handomdraai vrij van nagellak resten. Mijn nagels of nagelriemen voelen niet droog of geïrriteerd aan na gebruik, wat met niet-natuurlijke remover best nog wel eens gebeurd. Er blijft na gebruik nog een beetje een laagje op mijn nagels zitten wat een beetje doet denken aan een olie. Het lijkt ook in te trekken wat mij het gevoel geeft dat mijn nagels zelfs een beetje verzorgd worden.

image

De remover zou een “fris aroma met een vleugje limoen” hebben, maar ik moet zeggen dat hij nagenoeg geurloos is. Hetgeen dat ik ruik is inderdaad fris, niet overheersend en met een halfuurtje compleet vervlogen. He-le-maal prima!

De doekjes die ik gebruikt heb (die vierlaags gevouwen zijn, weet je wel) zijn ontzettend fijn in gebruik. In tegenstelling tot watjes, pluizen ze totaal niet en nemen ze de remover goed op. Ik heb met een half doekje beiden handen vrij gemaakt van nagellak. Ik kan ‘m zelfs nog een keer uitvouwen en weer gebruiken. Lekker zuinig dus!

Ook de natuurlijke nagellak remover zelfs is lekker zuinig; met een paar druppels heb je al genoeg voor twee handen. Ik ben helemaal weg van dit product! Naast dat het echt perfect werkt is het ook natuurlijk en dus niet schadelijk voor mens en natuur. Deze remover is dus ook goed te gebruiken voor zwangere vrouwen, kinderen en vrouwen (of mannen, if u will) die een medische behandeling ondergaan.

Alle gebruikte producten zijn te koop bij Shizo.nl — De natural nagellak remover voor €11,95 (50ml) en de doekjes voor €3,95 (200 stuks). Ik vind de remover helaas ietwat prijzig, maar wel zijn geld waard! De doekjes zijn ook absoluut een aanrader, ook voor die prijs!

Follow on Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.