Loading...
Beauty

Dove Maximum Protection

Geen duurzaam product, wel een nieuwe favoriet!

Maximum Protection van Dove, een deodorant die ervoor zorgt dat je je de hele dag fris voelt!

En deze keer echt, want natuurlijk zegt elke deodorant verkoper dat, maar van dit fijne product van Dove ben ik echt overtuigd. De inhoud bevat eenvierde aan crème van Dove, die je huid niet alleen beschermt tegen transpiratie, maar ook verzorgt.

In de verpakking vind je een flesje dat over het algemeen lijkt op een gewone roller-deo (want nee, het is geen spray). Aan de onderkant zit een draaiknop die je een aantal keer opzij moet draaien waardoor aan de bovenkant, wanneer je de dop er af hebt gehaald uiteraard, een soort crème uit de gaatjes komt. Deze wrijf je over je oksels.

De gebruiksaanwijzing zegt dat je dit ‘s avonds moet doen voor het slapen, wanneer je slaapt treedt de formule in werking om je maximaal te beschermen tegen transpiratie. De bescherming blijft de gehele volgende dag actief, zelfs na een douche! Het is ook mogelijk de deo ‘s ochtends te gebruiken, werken doet ‘ie toch wel.

Nu ben ik, naar mijn mening, de ideale proef persoon voor dit product omdat ik, hoewel ik het liever niet publiekelijk vermeld, snel last heb van zwetende okseltjes. Erg vervelend. En hoewel ik altijd een bus deodorant in mijn tas heb zitten, spray ik toch liever niet elke dag een keer of vijf. Met deze deodorant van Dove is dat dan ook niet nodig, wat een geluk! Ik heb de hele volgende dag geen last gehad van zweet oksels of een vervelende geur. De versie van de deo die ik heb betreft de geur van komkommer en groene thee. Niet heel sterk natuurlijk, maar wel lekker fris!

Nu kun je niet verwachten dat je nog dezelfde elegante dame bent na een hevige sportsessie van drie uur. Maar een dagje school, werk of shoppen kun je met gemak aan! Vanwege zijn niet al te grote formaat kan deze deo ook makkelijk mee in je tas.

Dove maximum protection is te krijgen in drogisterijen voor een prijs van iets meer dan €7,00. Wel iets aan de hoge kant, maar ik vind het het zeker waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.